kızlar alyans alcam önümüzdeki ay sizce hangisi hoş...

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
alyans alcam kızlar bu modellerden hangisini alayım ben altın sarısını seviyorum beyaz gümüş gibi duruyor hoşuma gitmiyor o nedenle eşim zaten gümüş alcak altın takmaz..sizce hangisi??

1

2

ben buna bayıldım ya bayan için olanına eşimde çok sarı diyo ama çok şık taşları yaa..

Son düzenleme:
3. güzelmiş çok sarı da değil zamanla çizilince o parlaklıktan eser kalmıyor. bu konuda maymun iştahlı biri olarak tecrübeliyim zira 3. alyansımı takıyorum böyle giderse 4. de alacam.

bence 2 çok hoş şık ve zarif duruyor.. ama tatlım inan bu alyanslar öyle garip ki normalde farklı duruyor parmakta farklı duruyor..bence alacağın alyansı parmağında görerek al ve aceleye getirme bizim ki çok acele olmuştu teneke gibi bişi almıştık sonradan değiştirmek zorunda kaldık ..

Allah tamamına erdirsin inşlh.Bence beğendiğin modelleri parmağına takarak dene cnm.Eğer taşlı istiyorsan ve beğendiğin model taşsızsa kuyumcular taş mıhlatıyorlar yüzüğe.Bende yaptırdım,beğendiğim yüzüğe pırlanta mıhlattım 3 tane.Eşime de aynısının gümüşünü yaptırdık tabii onunki taşsız(altın takmadığı için).Şimdi severek kullanıyoruz.

kızlar ben yeni evlenmiyorum alyansımı değiştircem 4 yıllık evliyim..şuan düz alyansım bıktım..3 numarayı istiyorum ya güzel dimi.?:44:

hayırlı olsun canım bencede 3. çok güzel

Resimleri büyütebilsek güzel olurdu ama aralarında en şık yüzük üçüncüsü.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…