Gelinlik Ayakkabısı kızlar almayı düşündüğüm gelin babetleri nasıl sizce ??

evet kızlar aynen tahmin ettiğiniz gibi nişanlım benden sadece 1,5 cm uzun
ayrıca bende uzun boyluyum (1,77) günlük hayatta hiç topuklu giymem alışkın değilim yani.
düğün günü hem kendi rahatlığım için hemde nişanlımdan uzun olmamak adına böyle bir babet tercih ettim.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için

canım bende 165 im o 17 ancadır oyüzden bende babet düşünüyorum bu da güzelmiş güle güle giy

kızlar aldım c.tesi günü ulaştı elime.
resimde göründüğünden çok daha sevimli ve rahat iyi ki almışım dedim.
C.tesi günü de giyicem nasipse benim gibi gelinliğin altına babet düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim...

çok şık bence. dantelı cok severım zaten :)
bende babet gıyecek grubundayım. aramızda yaklasık 5 cm bırsey var cunku

canım sen sipariş ettin ama parasını nişanlınmı verdi sen mi

valla canım biz düğünümüzü herşeyiyle kendimiz yaptık.
ne benim ailemden ne onun ailesinden yardım aldık.
dolayısıyla nişanlımla (tabi 2 temmuz itibariyle eşim oldu :) ) hiçbir zaman sen-ben hesabımız olmadı.ortak bir hesabımız var ve ordan alıyoruz herşeyi.zaten eşimin maaş kartı nişanlılık döneminden beri bendedir.
kendisinin 1 tane kredi kartı var sadece onu kullanır kalan herşeyi ben kendi hesabıma göre yaparım alırım öderim hiç sormaz bile nerden aldın diye saolsun herşeyi bana bırakır ne istiyorsam yaparım yani.kendine bile alışveriş yapmaz ben alırım herşeyini.kocacımın tek masrafı var arabasına yakıt birde sigara o kadar.

beni babet bile kurtarmıyor ben uzunum en iyisi ben yine topuklu giyeyim zaten uzunum biraz daha uzun olayım ne olacak . tuğba özaydan neyim eksik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…