Kızlar Almanca A1ve A2 yi kazandim inşallah daha da ilerisine hayalim

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
183
115
23
22
Adım adım hayallerime ulaşıyorum. Benim için çok zor süreçti bu durumlar hem çocuk hem ev hem de kurs baya yorulmuştum ama değdi
A1 A2 yi yaptım aldım şimdi sıra B1 de inşallah evlatlarım için yapacam kendime söz verdim hiç kimseye bakmiycam muhtaç olmadan ilerleyecem inşallah

Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız, başarılar 💐💐

Adım adım hayallerime ulaşıyorum. Benim için çok zor süreçti bu durumlar hem çocuk hem ev hem de kurs baya yorulmuştum ama değdi
A1 A2 yi yaptım aldım şimdi sıra B1 de inşallah evlatlarım için yapacam kendime söz verdim hiç kimseye bakmiycam muhtaç olmadan ilerleyecem inşallah
Calisa bilmek icinmi istediler bunlari

Calisa bilmek icinmi istediler bunlari
Hayır . Ben kendimi geliştirebilmek için Almanca öğrenmek istiyorum çocuklarım için kendim için eşim sıkıntılı biraz ileri zamanlar için hayallerim var onun için de yurtdışında yaşıyorum buraya ayak uydurmam lazım dilini bilmem lazım

Hayır . Ben kendimi geliştirebilmek için Almanca öğrenmek istiyorum çocuklarım için kendim için eşim sıkıntılı biraz ileri zamanlar için hayallerim var onun için de yurtdışında yaşıyorum buraya ayak uydurmam lazım dilini bilmem lazım
Sizi tebrik ediyorum👏 ama sadece sınavla olmaz. Birebir Almanca konuşacağınız kimselerle tanışın. Pratik yapmadan konuşmadan olmuyor. Yazılı sorulunca grameri düzgün cümle kurmak kolay ama konuşarak soru sorulunca duraklarsınız, düzgün cümle kuramazsınız. Ben ortaokul lise üniversitede Almanca eğitimi aldım buna rağmen gittiğim zaman emekli bir öğretmenden konuşma pratiği dersi aldım. Bayağı 1 saat terapi yapar gibi sadece konuşuyorduk. Kızımın arkadaşlarının anneler grubuna girdim. Siz konuşun ben dinleyeyim, yavaş cevap vereyim ve lütfen yanlışlarımı düzeltin dedim. İnanın çok faydasını göreceksiniz. Sadece kursa gitmekle sınav geçmekle lisan öğrenilmiyor. Ben daha tam öğrenemedim, insanlar benimle konuşmak istemezse veya cevaplayamazsam vs böyle korkularınız olmasın. Yanlışsa bile yanlışı görür doğrusunu öğrenirsiniz. Başarınızın devamını dilerim🙌

Ne gúzel caban ve yasadigin yere entegre olmak istemen cok güzel bravo.
Konusarak pratik yap en ònemlisi bu bence

Back