kızlar alacagım alyans hakkında yorum bekliyorum!

skocaili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
351
19
118
Sakarya
merhaba arkadaşlar nişan döneminde uygun olsun diye bi alyans almıştık ama evlilik yıldönümümüzde alyansımızı degiştirmek istedik bu modelleri bedendim sizce nasıl çokmu orta yaş işi....

üzeri simli oldugu için tereddüt ettim genelde spor giyinirim o yüzden fikir almak istedim cvp verdiğiniz için teşekkür ederim aslında bi model daha var ama resmini bulamadım
yüzügün tam ortasından 1 sıra taş dönerek geçmiş kenarlarında kalan 1 tarafı sarı altın 1 tarafı beyaz altın eşimde taşlı modellerin modası gecer diyor...

bizim alyansımızda ortası sizinkiler gibi simli sarı etrafı iki sıra beyaz eşimin düz benim taşlı çok seviyorum özellikle ışık altında harika ışıldıyor sizde taşlı tercih etseydiniz bence o simli efektiyle taş birleşince çok hoş oluyor ama seçtiğiniz modelde çok hoş beğendim hayırlı olsun

bende bu modeller eski orta yaşlı işi diye düşünüyordum ama geçenlerde genç bir bayanda gördüm çok yakıştırdım

cannmmm çok güzell inşalalh alırsınn güle güle kullan diim şimdidenn ama bennn şıkır şıkırllıktan yanayım her zaman :)) taş olmassa olmaz:)

modası hiç geçmemiş ve geçmeyecek olan klasik bir model alyans seçmişsiniz. bir ömür takmanız dileğimle

ben de nişanlanırken dışına isim yazılı alyans yaptırdık eşimle ikimizde onda benim adım. bende de onun adı yazıyor :) 5 sene oldu bıkmadım daha çok moda değil. klasik de değil. mühim olan içe sinmesi :)

Bende resmini bulamıyorum parmağımdaki yüzüğü tarif etmişsiniz. ama benim taş yok taş varmış gibi işlenmiş. 3 aydır falan kullanıyorum severek takıyorum herkes çok beğeniyor. Taş olduğunu sanıyolar hep. Tek tarafı sarı altın tek tarafı beyaz altın ortasındada taş varmış gibi işlenmiş dümdüz değil hafif dalgalı şekilde orta kısmın kenarı. Komple kenarları dümdüz.

markası ne ki bu alyansın, çok begendim ben Bunların bileziği de var, begendiğim tek bilezik modeli zaten.

Ben 5 ayllk nişanlıyım,alyansımı da severek takıyorum ama değiştirmeye karar verirsem bu bulunsun aklımda

Son düzenleme:
slm kızlar iki alyans arasında kalmıştım buna karar verdim diger simli olan nedenseiçime sinmemişti bende bunu aldım bakalım bunu begenecekmisiniz....

çok beğendim ben de.. bu aralar bütün alyans modelleri birbirine benziyor. bunlar gayet değişik duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…