Kızlar affınıza sığınıyorum midesi bulanan bakmasın resimli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kzlaryrdm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
120
23
28
24
Aralık ayında yumurta toplama ve embriyo dondurma işlemi oldu ikinci adette yani bu ay transfer olacağım ama hala adet olmadım ayın 1’inde olmam gerekiyordu doktorum on gün bekleyip kan testi vermemi söyledi ama yaklaşık 3 4 gündür azar azar şimdi böyle çok şekilde böyle akıntı geliyor sizce neden kaynaklı olabiliyor başına gelen var mıEki Görüntüle 3540758

K kzlaryrdm lütfen görseli kaldırın, kimse sizin kirli peçetenize bakmak zorunda değil ve forumda bu tür fotoğrafların paylaşımı yasak.

İlk defa mı peçete / tuvalet kağıdı vb ile cinsel organınızı sildiniz ? Cinsel organınızı sildikten sonra fotoğrafını çekip internet ortamında paylaşmayacaksınız; kirli tarafını kimsenin görmeyeceği şekilde kapatıp, çöp kutusuna atacaksınız.

Böyle bi fotoğrafı da atmazsın ya! Sanal alem diye, ekranın ardındayım diye iyice şeyini çıkardınız bu işin. Oranızı buranızı sildiğiniz peçeteleri reelde birine gösterebilir misiniz? Gösteremezsiniz değil mi? Burada niye? Buna niye maruz kalıyoruz? "Midesi bulanan bakmasın" yazıp işediğimizi sıçtığımızı da paylaşalım, aynı şey. Ayıp ya.

Ulan başıma ne geliyosa merakımdan geliyo, geberip gidicem bigün😐 midem bulandı

Ulan başıma ne geliyosa merakımdan geliyo, geberip gidicem bigün😐 midem bulandı
Daha önce de böyle fotoğraflar paylaşmış, bir de "Ben oraya resimli yazdım, bakmasaydın" diye çıkışmış tepki gösterenlere. Modlar kaldırmışlar fotoğrafları eski konularında. İnsan aldığı tepkilerden, modların fotoğrafları silmesinden bile uygunsuz bir şey mi yaptım acaba diye kendini sorgular değil mi azcık? Yok, forumun çeşitli yerlerinde kukusunu sildiği peçeteleri paylaşmayı hobi edinmiş.

Daha önce de böyle fotoğraflar paylaşmış, bir de "Ben oraya resimli yazdım, bakmasaydın" diye çıkışmış tepki gösterenlere. Modlar kaldırmışlar fotoğrafları eski konularında. İnsan aldığı tepkilerden, modların fotoğrafları silmesinden bile uygunsuz bir şey mi yaptım acaba diye kendini sorgular değil mi azcık? Yok, forumun çeşitli yerlerinde kukusunu sildiği peçeteleri paylaşmayı hobi edinmiş.
Seviyo demek ki akıntılarını kamuoyuyla paylaşmayı bdbxb ne diyim😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back