- 17 Ekim 2008
- 1.121
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi cerensesil
Kendine bir hedef koymuşsun ve değişmeye başlamışsın bu çok güzel çünkü insan kendini beğenmeyince kendine güvenmeyince olmuyor. Kilo vermeye başlamışsın, umarım hedefine hızlı ve sağlıklı bir şekilde varırsın. Benim tavsiyem illa düşeceğin kiloyu beklemeyip şu anda kendine yakışan bi kaç kıyafet alıp bakımlı görünmeye çalışman. Hafif makyaj yap, saçlarını değiştir ve kendine güvendiğini belli et. Eminim eşin değişimi fark edecek ve mutlu olacaktır. Eminim seni bu halinle de seviyordur ama kadın bakımlı olmalı değil mi? Her halinle çok güzel olabileceğini göstermelisin.
ilk adımı atmışsınız değişme isteği bile büyük bir adım aslında, azmederseniz rahatlıkla kavuşursunuz eski formunuzamidenizde problem yoksa sabahları aç karnına bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı da bal katıp karıştırın, için. kokusu biraz kötü ama olsun kilo vermeye yağ yakmaya çok faydası oluyor diye duydum ben de başladım bunu denemeye dün bir tanıdığımız bayağı kilo vermiş bu sayede, ama midenizde herhangi bi hasar, gastrit, ülser vb. bir rahatsızlık varsa sakın kullanmayın çünkü elma sirkesi de neticede asit. kilo vermenize yardımcı olur inşallah:81:
seni en çok motive edecek şey bir ünlüyü yada birini kendine model almak olacak inan bana.kuaföre gidip saçlarını kestirebilir yada biraz boyatabilirsin kendini iyi hissetmeni sağlar.ben kendimi kadın gib i hissetmediğim bi dönemden geçtim ve böyle atlattım inan bana işe yarıyor.kadın dergileri alıp eve onlara bakabilirsin mesela oda seni gaza getirir süslenmek konusunda.kendine bi yoldaş bul zayıflama konusunda onunda yardımı olur.tekrar eskisi gibi iyi hissettiğinde şimdiki haline bakıp güleceksin hep bunu düşün ve kararlı ol.başarabilirsin
Sen boyle azimli ol,kesinlikle istedigine ulasirsin,sakin kendini birakma ! Sacinda ve kiyafetlerinde de degisiklik yapabilirsin mesela.Bir de esin eve gelince hep makyajli karsila,tabi benim tavsiyem.
ümitsizliğe düşmek gibi bi alternatifin olmadığını düşün canım.ben hamileliğimde 25 kilo almıştım ve 1yılın ardından şu an hamile kaldığım günkü kiloya ulaştım.bunun için çok bişey yapmadım aslında.sadece yeşil çay içtim.ama hep istedim kiloları vermeyi..ben düşünce gücününde çok etkili olduğunu düşünüyorum.bak biraz vermişsin.devamıda gelicektir inş.zayıflamış ve kendine fazlasıyla güvenen bir anne ve eş olarak bize geri dönmen dileklerimle...
Kolay gelsin canım.Yaşın çok genç ve yeni anne olmuş sayılırsın.Merak etme bu kilolar yavaş yavaş verilir.Haftada 1 kilo verirsen,ayda 4 kilodan,yazsonuna kadar 12 kilo daha gider.Biraz sıksan 15 i bile bulursun.Çok hızlı kilo vermek doğru değil,yavaş ama emin adımlarla gitmeni öneririm.
Saçlarını hafif katlı ve çenenin az altına gelecek şekilde kestirirsen kolay şekil verebilirsin.Hem de sana canlı-enerjik bir hava katar.
Giyimde siyaha kaçmamanı tavsiye ederim.Kilo saklamak için en sık yapılan yanlış siyah ve bol giyinmektir.Siyah yaşlı gösteriyor ve kişinin enerjisini düşürüyor.Bol giysiler ise olduğundan kilolu gösteriyor.Üzerine bol gelen veya aşağı doğru açılan modelleri kullanmamanı,renk konusunda daha cesur olmanı öneririm.
canım yola baslamak bitirmenin yarısır zaten ne güzel karar vermişsin..bende doğumdan sonra 85 kg ydum 1 sene içiinde azimle 61 kg oldum şimdi platese gidiyorum kendime zöel vakit ayırıyorum ve cok mutlu oluyorum spor yaparkan öncelikle platesi tavsiye ederim sana ve haftada 3 gün yürüyüş eğer spora gitmeye vaktin yada cocuğunu bırakacak kimsen yoksa tv 8de ebru sallaı ile plates yap mutlaka ve yürü birde diyetisyene gitmeni tavsiye ederim..
değişik için 2. asama saclar..onlaro kesebilir yada rengini değiştirebilirsin bu kendini iyi hismetmeni sağlar..
kendinden memnun olmaya çalışmalısın :) zayıflamak istiyorsan akupunktur deniyebilirsin mesela çok kilo veren kişi var bununla bildiğim, ama bırakınca kilo almayacaksan başla derim