Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzulme. biliyorum bari zamanında gelseydi de bu kadar heyecanlandırmasaydı. hayırlısı olsun canım. gelecek ay yeniden:)
yarın da benim normal olmam gereken gun. ama bazen benim 40 gunde geliyor o sebeple 5 gun gecikse bile heyecanlanmamaya soz verdim. hic de bi belirti yok zaten:1no2:
canımcım bende seni çok iyi anlıyorum.Umut besliyoruz elimizde olmadan,hadi şimde işte bu ay diye,her şey belirti gibi geliyor insana,neredeyse almış olduğun nefese bile bebek sayesinde diyecek oluyorsun,oysa hepsi bir umuttan ibaret sadece,hani azmetmişiz ya bu sefere diye,belkide kendimizle savaşımız bu bilemiyorum,beklemenin güzelliğini anlamak için beklenene sahip olmamız gerekiyor sanırım,çünkü şimdilerde beklemek bizim için çok zor ve yıpratıcı bir yol.Bu başlığı açtıgımda kendimce hamile olabileceğimi düşünmüştüm,Ve bu ay adet olmamayı ummuştum.Ama ne diyoruz kısmet...Yaşamın bize verdikleri ve bizden aldıkları sadece kısmet.Dilerim bu zorlu ve yıpratıcı yolda tüm iyilikler ,güzellikler bebek isteyenlerle olsun.Hepinizi çok seviyorum..a.s.