kızlar adetim 4 gün gecikti...

olur ya ben perşembe gelirim halk eğitime saatini bilemedim kaçta geleyim iletişim olsa daha iyi olur ya ben ya da sen gelemezsek o gün kötü olur...

slm betül kursumuz sabah 8.30 da başlıyor..ben hergün gidiyorum merak etme görüşürüz..

tamam ben perşembe gelirim inşallah kursun adı ne acaba?tenefüsler ne zaman?geldiğimde tenefüs değilse içeriye girmem ayıp olur mu?sen teneffüs saatlerini söyle ona göre geleyim ben perşembe devlette kan vercem 8:30da ordan otobüse biner gelirim.seni nasıl tanıyacağım.elinde kırmızı bir karanfil olsun(şaka şaka) ben üzerime kırmızı kazak ve siyh kumaş pantolon giycem.:ecrin_bebek:tabi elimde kırmızı karanfiller olacak....(şaka şaka)kib:1hug:

canım yarın bekliyorum o zaman teneffüs saatleri 9.50 ve 11.30 iki tenefüsümüz var zaten kursumuzun adı eğitici annelik kursu halk eğitim merkezinde en üst kat 5.kat yani tamam sen yukarı çık ben seni tanırım olurmu yarın görüşürüz o zaman..öpüyorum bebeğe ve kendine iyi bak..

canım yarın bekliyorum o zaman teneffüs saatleri 9.50 ve 11.30 iki tenefüsümüz var zaten kursumuzun adı eğitici annelik kursu halk eğitim merkezinde en üst kat 5.kat yani tamam sen yukarı çık ben seni tanırım olurmu yarın görüşürüz o zaman..öpüyorum bebeğe ve kendine iyi bak..

Tamam ben teneffüste gelirim inşallah.Sen bugün doktora gitmedin mi?

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, üye olmadan öncede siteyi takip ediyordum.Bende sanırım anne adayıyım sizlerle yaşadıklarımı anlatmak isterim.

- Öncelikle,hamile kalabilmek için biliyorsunuz önemli günlerde denemek gerekiyor bende bu siteden Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama hesabımı yaptım ve hamile kalabilmek için en uygun gün tarihleri arasında denedik eşimle.İlişkiden 2 gün sonra sağ kasığımda yaklaşık 15 dk seyirme,atma oldu :)

- Adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptım ve 2 çizgi çıktı ilk başta 2. çizgi silikti 1 dk sonra daha da belirginleşti.

BELİRTİLERİM;

Arasıra adet sancısı, hafif kasık ağrısı ,göz kararması ,geceleri acıkma, gündüzleri sık idrara çıkma,adet olmaya yakın sivilce çıkardı yine çıktı hamileyim :)idrar kokusu,adet gecikmeden önce gece sol tarafa yatarken değişik sancı sağa yatıyordum bişey olmuyordu,bunların hepsi mevcuttu bende arkadaşlar.

NOT:ÇOK KONUŞTUM DEĞİLMİ :d

canım 4 gün geçtiğine göre çıkar büyük ihtimalle ama geç döllenme filan olduysa çıkmayabilir..dedğim gibi birkaçgün sonra tekrarlarsın canım ..umarım hamişsindir..

merhabalar aranıza yeni katıldım.benm 4 gün gecikti bugün test yaptım 2 çizgi çıktı ilk anda silikti 1 dk bekeldim belirginleştii.Sanırım hamileyim.yarın dr gidicem hemen inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.Şu çok önemli doğru zamanda doğru yöntem;)

Benimde adetim 4 gun gecikti acaba hamilemiyim bir onceki ay klomen kullanmistim ama bu ay idrarimda koku degisikligi faln var arada akintilarim var

Kizlar benim de adetim 4 gün gecikti. iki kere gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ikincisi daha belirgindi pazartesi insallh kanda baktiricam insallh hepimiz hamileyizdir 🌼

kızlar hayıtla adeti geciken yok mu:(
Benim de 4 gün gecikti iki kere gebelik testi yaptım silik pembe çizgi çıktı ikincisi bir öncekine nazaran daha belirgindi. Pazartesi kan testi yaptıracağım insallh. Arada da adet olacakmisim gibi ince ince ağrılarım olmuyor değil.

Back
X