- 14 Mayıs 2008
- 546
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar adetim tam günümde geldii.. yazmıştım size gebelik beklemiyordum halada beklemiyorum ama adetim dün geldi bugun 1-2 damla gelmiş ve bitmiş gibi iyice normalde benim 3-4 gün sürerdi neden böyle oldu kiiii???? offf herşey problemm :çok üzgünüm:
23 yaşında mı erken menapoz başlayabiliyo :çok üzgünüm:
yok canım o ne demek olurmu bu yaşta, olmaz merak etme. yazan arkadaş muhtemelen bilmiyodur senin kaç yaşında olduğunu. Ama hamile kalmayı çok istediğin için muhtemelen stresten kesilmiştir adetin çabucak. ama yaşın çok ufak, eminim en kısa zamanda hamile kalacaksın, merak etme sakın...
kızlarr adetim iyice söküldü galiba..gelmiyordu bu akşam yine belirgin bi şekilde gelmeye başladı...kızlar bebiş olsa çıkardı dimii az geliyor diye adetin 4.günü yani bu sabah yaptım iyice bitmişti çünkü negatif çıktı...şimdide adet çoğaldı olsa bu durumda sabah çıkması gerekirdi değilmii???? çünkü adetle kasık ağrısıda oluyo hap içemiyorum korkudan bu yüzden emin olmak istiyorum sizcede yoktur değilmiiii????