- 12 Ağustos 2022
- 25
- 7
- 6
- 31
- Konu Sahibi Serpilll B
Kızlar adet olup üstüne hamile kalanıniz var mı acaba ???yani hamile olduğunu bilmeyip adet olan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 Eylül son adet tarihim. 1 ekimde test yaptım pozitif. Kan testi verdim 237. Ama sağlıklı bi gebelik gibi görmüyorum şu an için. Pazartesi günü idrar testi yapmıştım. Bir de bu sabah yaştım fakat koyulaşma olmamış hiçKızlar adet olup üstüne hamile kalanıniz var mı acaba ???yani hamile olduğunu bilmeyip adet olan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ???
kuzum çok erken bi gebelikte olabilir daha adet olalı 15 hün olmuşsun 15 güde bu çizgi varsa bi kaç güne koyulaşır ne belirtin vardıda bu kadar erken test yaptın21 Eylül son adet tarihim. 1 ekimde test yaptım pozitif. Kan testi verdim 237. Ama sağlıklı bi gebelik gibi görmüyorum şu an için. Pazartesi günü idrar testi yapmıştım. Bir de bu sabah yaştım fakat koyulaşma olmamış hiçhatta daha da açılmış sanki. ilk resim eski test ikincisi bu sabah yaptığım
Geçtiğimiz cumartesi kasıklarımda hafif sızı olunca acaba yumurtlama mı var diye ovulasyon testi yaptım. Normalde öyle bi sızlamaya yapmazdım ve yumurtlama günüm bile değil. 19-20. Gün olur yumurtlamam ama işte. Allah gösterecek ya bi şekilde. Cumartesi günü yaptım ovulasyon testi. Pik çıktı. Pazar yaptım. Pik çıktı. Pazartesi de pik çıkınca şüphelenip gebelik idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Salı günü kan verdim. 237 çıktı. Çoook tevafuk öğrendim yani. Bilmiyorum normal gebelik mi ama. 3 ay önce düşük yaptım. Onun mu değeri düşmedi acaba. Hiç bilmiyorum. Bugün öğleden sonra 4 gibi test vereceğiz yine. Bakalım değer yükselmiş mi düşmüş mükuzum çok erken bi gebelikte olabilir daha adet olalı 15 hün olmuşsun 15 güde bu çizgi varsa bi kaç güne koyulaşır ne belirtin vardıda bu kadar erken test yaptın
ya canım inşallah vardır o kadar sevinirimki rabbmim sağlıkla nasip etsin benime adete 13 gün var kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor 4-5 gündür göğüslerimde aynı şekilde sızlıyo dokunamıyorum ben günü bekliyorum çünkü çıkmaz hemen diye düşünüyorum olduğunuda sanmıyorum da ümit işte yaklaşık 5 6 aydır bebek istiyorum henüz kalamadım hamileGeçtiğimiz cumartesi kasıklarımda hafif sızı olunca acaba yumurtlama mı var diye ovulasyon testi yaptım. Normalde öyle bi sızlamaya yapmazdım ve yumurtlama günüm bile değil. 19-20. Gün olur yumurtlamam ama işte. Allah gösterecek ya bi şekilde. Cumartesi günü yaptım ovulasyon testi. Pik çıktı. Pazar yaptım. Pik çıktı. Pazartesi de pik çıkınca şüphelenip gebelik idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Salı günü kan verdim. 237 çıktı. Çoook tevafuk öğrendim yani. Bilmiyorum normal gebelik mi ama. 3 ay önce düşük yaptım. Onun mu değeri düşmedi acaba. Hiç bilmiyorum. Bugün öğleden sonra 4 gibi test vereceğiz yine. Bakalım değer yükselmiş mi düşmüş mü
Amin inşallah ya. Senin vardır inşallah. Çok çok yorucu bi süreç. 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Öncesini de sayarsak 3 yıllık bi mesele. Düşünmemeye çalışıyorum ama zor. Adet olmazsa adet günü bi test yap bakalım. İnşallah vardırya canım inşallah vardır o kadar sevinirimki rabbmim sağlıkla nasip etsin benime adete 13 gün var kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor 4-5 gündür göğüslerimde aynı şekilde sızlıyo dokunamıyorum ben günü bekliyorum çünkü çıkmaz hemen diye düşünüyorum olduğunuda sanmıyorum da ümit işte yaklaşık 5 6 aydır bebek istiyorum henüz kalamadım hamile
RABBİM NASİP ETSİN SANA İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİKTİR BANADA HABER VER BERABER SEVİNELİM. BU SÜREÇLER COK YIPRATICI BENİM BEKLEMEM SENİN ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL AMA BEN BİLE ÇOK TAKIP ÜZÜLÜYORUM RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HASRETLE BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN.Amin inşallah ya. Senin vardır inşallah. Çok çok yorucu bi süreç. 2.5 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Öncesini de sayarsak 3 yıllık bi mesele. Düşünmemeye çalışıyorum ama zor. Adet olmazsa adet günü bi test yap bakalım. İnşallah vardır
Haber veririm kan sonucunuRABBİM NASİP ETSİN SANA İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİKTİR BANADA HABER VER BERABER SEVİNELİM. BU SÜREÇLER COK YIPRATICI BENİM BEKLEMEM SENİN ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL AMA BEN BİLE ÇOK TAKIP ÜZÜLÜYORUM RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HASRETLE BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN.
Bunun genetik olabilme durumu var mı? Annem 3 çocuğunda da aynı durumu yaşadı. Bize de aktarılmış olabilir mi yoksa tamamen şansa gelişen bir durum muBenim yeni kuzenimin başına geldi bildiğin aynı adet gördü şakır şakır diğer ay adet olmuyo test pozitif cıkıyo kanda bi bakıyolar 2 aylık hamile şok oluyo nasıl olur diyo bildiğin adet gördüm aynı ama oldu mu oluyo![]()
Değer 118 çıktı. Düşmüş maalesef ….RABBİM NASİP ETSİN SANA İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİKTİR BANADA HABER VER BERABER SEVİNELİM. BU SÜREÇLER COK YIPRATICI BENİM BEKLEMEM SENİN ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL AMA BEN BİLE ÇOK TAKIP ÜZÜLÜYORUM RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HASRETLE BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN.
Bunun genetik olabilme durumu var mı? Annem 3 çocuğunda da aynı durumu yaşadı. Bize de aktarılmış olabilir mi yoksa tamamen şansa gelişen bir durum mu
Genetik degıl ılk defa oldu şaşırdılar hattaBunun genetik olabilme durumu var mı? Annem 3 çocuğunda da aynı durumu yaşadı. Bize de aktarılmış olabilir mi yoksa tamamen şansa gelişen bir durum mu