• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adet günü tam olarak nasıl hesaplanır ?

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Ben bu adet günümü çözemedim kızlar P.C programına göre benim bugün adet olmam gerekti ama henüz olmadım ama benim geçen ay ki adet günüm 14 ü bir de benim adet günüm bir kaç önce veya sonda da gelebiliyor düzenli değil yani ben bugün adet günüm olduğunu düşünerek hassas idrar testi yaptım negatif çıktı ümidi keşmeli miyim sizce yoksa beklenen adet günüm 14 mü ?kafam çok karışık ve mutsuzum

Merhaba benim de düzensiz regl döngüm .. O yüzden ovulasyon testi yapiyordum her ay.. Gecen ay regl sancisi harici baska sizilar hissettim degisiklik ve yumurtlamadan Yani positiv ovulasyon testinin üzerinden 14 gün gecmesini bekledim öyle test ettim ve positiv cikti.. Insallah sen de tez zamanda hayirlisiyla hamile kaliir bebisine kavusursun canim :anneadayı::nazar:

Merhaba benim de düzensiz regl döngüm .. O yüzden ovulasyon testi yapiyordum her ay.. Gecen ay regl sancisi harici baska sizilar hissettim degisiklik ve yumurtlamadan Yani positiv ovulasyon testinin üzerinden 14 gün gecmesini bekledim öyle test ettim ve positiv cikti.. Insallah sen de tez zamanda hayirlisiyla hamile kaliir bebisine kavusursun canim :anneadayı::nazar:
İnşallah amin bebeşiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun insallah ben de bu aralar çok istiyorum negatif gördükçe çok üzülmeye başladım çift çizgi görsem havalara uçacağım

Tamam Eger baslarsan ve Pik gördügünde iliski olursa en az bi 12-14 gün bekle ve öyle yap testi.. Erken gebelik testi pahali almaya gerek yok. Gebelik varsa ztn normal testlede yumurtlamadan bi 14 gün sonra Cikar saglicakla.. Tabi gec döllenme diye bisey varmiss. O durumda. Bilemicem

Tamam Eger baslarsan ve Pik gördügünde iliski olursa en az bi 12-14 gün bekle ve öyle yap testi.. Erken gebelik testi pahali almaya gerek yok. Gebelik varsa ztn normal testlede yumurtlamadan bi 14 gün sonra Cikar saglicakla.. Tabi gec döllenme diye bisey varmiss. O durumda. Bilemicem
Çok teşekkürler ☺️ bilgilendirme için hayırlısı ile olur inşallah

Back