Tebrik ederim canım var görünüyor istersen acile gidip kan ver daha iyi olurKızlar merhaba adet günüm bir gün geçti ertesi sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve anında silik çizgi de belirdi.Erken gebelik testi olduğu için emin olamadım yprumlarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirTebrik ederim canım var görünüyor istersen acile gidip kan ver daha iyi olur
Vardır bennce farklı marka da deneyebilir misin cnmKızlar merhaba adet günüm bir gün geçti ertesi sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve anında silik çizgi de belirdi.Erken gebelik testi olduğu için emin olamadım yprumlarsanız sevinirim
Denedim ve sonux buVardır bennce farklı marka da deneyebilir misin cnm
Hayırlı ols
Teşekkür ederim şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum allah isteyen herkese yaşatsınHamilesin tebrikler canım
Amin inşallahTeşekkür ederim şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum allah isteyen herkese yaşatsın
Ayyyy hamilesin galiba kan sonucunu da haber veriir misiin cannımDenedim ve sonux bu
İnşallah sağlıkla ilerler, tebrikler kuzumTeşekkür ederim şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum allah isteyen herkese yaşatsın
Kaç çıktı kan belli miTeşekkür ederim şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum allah isteyen herkese yaşatsın
6,86 çıktı daha cok yeni sanırımKaç çıktı kan belli mi
Evet henüz sınır hcg iki gün sonra tekrar kan verin6,86 çıktı daha cok yeni sanırım
Söylemeyin olacaktı..Tebrik ederiim inşallah sağlıklı bir hcg artışı olur kimyasal gebeliğe çevirme ihtimalini düşünerek çevreye hemen duyurmayın derim en yakınlarınıza bile söyleyin keseyi görene kadar
Merhaba bende gebeligimi bthcg 8 degerle ogrendim sizinde 6 ile baslamıs artıs oldumu ne durumdasınızTeşekkür ederim şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum allah isteyen herkese yaşatsın
Tam 2 gün sonra tekrar verin 2 kat artması gerekiyor sağlıklı gebelikse. Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. Ogünleri hatırlıyorum ilk zamanlar çok zor geçiypr şimdi 4. Aydayım ne ara geçti diyorum.6,86 çıktı daha cok yeni sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?