- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
- Konu Sahibi oglak_kadini
heee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatıhahaahhaha e tabi kızım ya çalarlarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatıhahaahhaha e tabi kızım ya çalarlarsa
uzulmustum de cıkarmıs galıba gelıo :)Bencede biraz öyle olmuş ama çıkat üzülme canım
evden de çalabilirler hemen gelsinheee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatı
Bir kıskanç koca gördüm sanki kocandamı bizdenheee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatı
kapıyın kıtledımmm evden calamazlar kıııevden de çalabilirler hemen gelsin
kıskancckı ne kıskancc erkek arkadsım konustgum selamlaştıgım yokturBir kıskanç koca gördüm sanki kocandamı bizden
hehhehe aman dikkat adrem güzellik başa bela iştekapıyın kıtledımmm evden calamazlar kııı
Hayat zor be andre en azından senin için yoksa ona küçük süprizler yapmıyormusun ondanmı bu huysuzluğukıskancckı ne kıskancc erkek arkadsım konustgum selamlaştıgım yoktur
Hayat zor be andre en azından senin için yoksa ona küçük süprizler yapmıyormusun ondanmı bu huysuzluğu
adamın yapısı öyle :) bacım napakhehhehe aman dikkat adrem güzellik başa bela işte
napacaaaaan idare edecenadamın yapısı öyle :) bacım napak
Hahahaha daha ne istiyor bulmuş buluyorsüprüz anlayışım boyle olunca
di mi yhaaaaHahahaha daha ne istiyor bulmuş buluyor
edıyom 4 senedır alıştım bennapacaaaaan idare edecen
nice 4 senelere inşallaaaaahedıyom 4 senedır alıştım ben
amınnnnn cnm darısı basına ınsallah beneklı kurbagam dıye sever benınice 4 senelere inşallaaaaah
o niye gız kız burdan yazışıyoz ama konu dışı haaaaamınnnnn cnm darısı basına ınsallah beneklı kurbagam dıye sever benı
ne bılım uydurdu benek de yok yuzumde falan cıkarmıs sakızı bu aradao niye gız kız burdan yazışıyoz ama konu dışı haaaa
hadi geçmiş olsun canımne bılım uydurdu benek de yok yuzumde falan cıkarmıs sakızı bu arada
ohhh yaa ne uzuldummm bılsenhadi geçmiş olsun canım