E ecedrk Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2024 112 21 31 9 Ekim 2024 Konu Sahibi ecedrk #21 littlekaju .!.: İşte fire var dedim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... allah razı olsun
A atlasokyanusu Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 653 600 25 9 Ekim 2024 Konu Sahibi ecedrk #22 ecedrk .!.: hemen doktora gitmem lazım daha dün gittim dedi ki adetin yaklaşmış nasıl oldu bu anlamadım Genişletmek için tıkla... Adetin yaklaşmış dedikleri rahim duvarı kalınlaştığı için söylüyorlar ama gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor
ecedrk .!.: hemen doktora gitmem lazım daha dün gittim dedi ki adetin yaklaşmış nasıl oldu bu anlamadım Genişletmek için tıkla... Adetin yaklaşmış dedikleri rahim duvarı kalınlaştığı için söylüyorlar ama gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor
E ecedrk Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2024 112 21 31 9 Ekim 2024 Konu Sahibi ecedrk #23 atlasokyanusu .!.: Adetin yaklaşmış dedikleri rahim duvarı kalınlaştığı için söylüyorlar ama gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor Genişletmek için tıkla... dünde test yaptım hatta forumada attım hiç bişey yoktu ama bugün çıktı doktor adet yaklaşmış dedi ama benim kasık ağrılarım bi haftadır var
atlasokyanusu .!.: Adetin yaklaşmış dedikleri rahim duvarı kalınlaştığı için söylüyorlar ama gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor Genişletmek için tıkla... dünde test yaptım hatta forumada attım hiç bişey yoktu ama bugün çıktı doktor adet yaklaşmış dedi ama benim kasık ağrılarım bi haftadır var
E ecedrk Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2024 112 21 31 9 Ekim 2024 Konu Sahibi ecedrk #24 littlekaju .!.: ne güzel işte kız mutlu ol benim arkadaşımda geri çekilmeyle hamile kaldı biz aylardır deniyoruz hala tık yok. Genişletmek için tıkla... allah nasip etsin canım sanada benim ikinci olcak bu o yüzden duygularm cok karışık isteyerek gerçekten olmadı
littlekaju .!.: ne güzel işte kız mutlu ol benim arkadaşımda geri çekilmeyle hamile kaldı biz aylardır deniyoruz hala tık yok. Genişletmek için tıkla... allah nasip etsin canım sanada benim ikinci olcak bu o yüzden duygularm cok karışık isteyerek gerçekten olmadı