Kızlar acilll

Umaykilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
119
53
22
Kızlar ben hep test yaptığımda hiç kuruma çizgisi vs olmuyordu sizce bu çizgiler kuruma çizgisi evet ama eskiler der ya arıyo çocuk tutunacak vs gibi acaba öyle bişeyin habercisi mi ben hep yapardım hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım
IMG_3399.jpeg
IMG_3384.jpeg

ya benimde bildiğim (yanlış biliyor olabilirim) kaset testlerde kuruma çizgi çıkmıyor. ben mesela sabah test yapıp negatif göreyim, aradan saatler geçer aynı teste gider tekrar bakarım hiçbir testimde kuruma çizgisi görmedim. bu fotoğraflar yaptıktan ne kadar süre sonra böyle oldu?

ya benimde bildiğim (yanlış biliyor olabilirim) kaset testlerde kuruma çizgi çıkmıyor. ben mesela sabah test yapıp negatif göreyim, aradan saatler geçer aynı teste gider tekrar bakarım hiçbir testimde kuruma çizgisi görmedim. bu fotoğraflar yaptıktan ne kadar süre sonra böyle oldu?
Kaset test bi kaç saat içinde bmyle oldu erken gebelik testi 1 gün sonra oldu ama hiç böyle başıma gelmemişti sürekli test yapan biri olarak

Ben bu aralar nerdeyse her testte gördüm kuruma çizgisi ama regl oldum daha 2 gün önceye kadar yarım saat sonra bile çıktı kaç kere

Kaset test bi kaç saat içinde bmyle oldu erken gebelik testi 1 gün sonra oldu ama hiç böyle başıma gelmemişti sürekli test yapan biri olarak
çok başıma geldi kuruma çizgisi sizi uzmek istemem ama bu şekilde çok yaşadım hepsi de negatif ti
ilk dakikalarda çıktıysa okey

çok başıma geldi kuruma çizgisi sizi uzmek istemem ama bu şekilde çok yaşadım hepsi de negatif ti
ilk dakikalarda çıktıysa okey
Bidaha yaptım ve ilk baktığımda çizgi yeri oluşmuştu 10 dk içerisinde bidaha baktığımda silik de olsa belirgin bi çizgi oldu adetime 3 gün var olmazsa eğer gidicem doktora

X