• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acilll yumurtlama bumu ilk kez yapıyorum nolur anlayın beni

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
26
Bakın

Eklentiler

• IMG_20200111_225324.jpg
    IMG_20200111_225324.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200111_225337.jpg
    IMG_20200111_225337.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 44
Canım yakın yumurtlaman yarın tekrar yap birazz daha koyuyu yakalaman gerek

Değerlendir canım zararı yok şansını arttırmış olursun ama yarın da yap testi

Canım yumurtlamayı gördükten sonra ki iki gün cok Kıymetli çünkü çatlama oldugu da döllenme olacak. İlişki olsun yarın tekrar test yap silikleşmeye basladıysa catlama oldu demektir
Tamam canım bugun ve yarın degerlendircem dunde Degerlendırdım yeterli olur umarım

Sendedemı oyle olmusty canım degerlendir em dunde Degerlendırdım oncekı gunde
Canim ben bu testleri kullanirken boyle gozukmustu yumurtlamam. Malesefki herkeste net gostermez. Hele ki bu kaset testler biraz sıkıntılı. Sen bugun ve onunden gelen 3 gunu degerlendir umarim guzel haberler alirsin :)

Canim ben bu testleri kullanirken boyle gozukmustu yumurtlamam. Malesefki herkeste net gostermez. Hele ki bu kaset testler biraz sıkıntılı. Sen bugun ve onunden gelen 3 gunu degerlendir umarim guzel haberler alirsin :)
Peki hamıle kalmıs mıydın canım ıse tarafımı dunde Degerlendırdım oncekı gunde cok ugrastım umarım olur rabbımın de izniyle :)

Back