Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünü Degerlendırdım bugunu degerlendırsemmi gün asırı mı olsaCanım yakın yumurtlaman yarın tekrar yap birazz daha koyuyu yakalaman gerek
Tamam canım yoruldum Valla ne zor seylermıs :)Değerlendir canım zararı yok şansını arttırmış olursun ama yarın da yap testi
Canım sence suankı durum ne sız daha ıyı bilirsinizpanik yapma sakın ol
Canim bu testlerde yumurtlama boyle gozukuyor kacirma degerlendir...Dünü Degerlendırdım bugunu degerlendırsemmi gün asırı mı olsa
Yaaaa ay cok heyecanlandımCanim bu testlerde yumurtlama boyle gozukuyor kacirma degerlendir...
Sendedemı oyle olmusty canım degerlendir em dunde Degerlendırdım oncekı gundeYaaaa ay cok heyecanlandım
Canım yumurtlamayı gördükten sonra ki iki gün cok Kıymetli çünkü çatlama oldugu da döllenme olacak. İlişki olsun yarın tekrar test yap silikleşmeye basladıysa catlama oldu demektirYaaaa ay cok heyecanlandım
Tamam canım bugun ve yarın degerlendircem dunde Degerlendırdım yeterli olur umarımCanım yumurtlamayı gördükten sonra ki iki gün cok Kıymetli çünkü çatlama oldugu da döllenme olacak. İlişki olsun yarın tekrar test yap silikleşmeye basladıysa catlama oldu demektir
Hadi hayırlısı bakalımTamam canım bugun ve yarın degerlendircem dunde Degerlendırdım yeterli olur umarım
Canim ben bu testleri kullanirken boyle gozukmustu yumurtlamam. Malesefki herkeste net gostermez. Hele ki bu kaset testler biraz sıkıntılı. Sen bugun ve onunden gelen 3 gunu degerlendir umarim guzel haberler alirsin :)Sendedemı oyle olmusty canım degerlendir em dunde Degerlendırdım oncekı gunde
Peki hamıle kalmıs mıydın canım ıse tarafımı dunde Degerlendırdım oncekı gunde cok ugrastım umarım olur rabbımın de izniyle :)Canim ben bu testleri kullanirken boyle gozukmustu yumurtlamam. Malesefki herkeste net gostermez. Hele ki bu kaset testler biraz sıkıntılı. Sen bugun ve onunden gelen 3 gunu degerlendir umarim guzel haberler alirsin :)
Canim ben o ay degerlendirememistim malesef ki evde degildim anneme gitmek zorunda kalmistim çünküPeki hamıle kalmıs mıydın canım ıse tarafımı dunde Degerlendırdım oncekı gunde cok ugrastım umarım olur rabbımın de izniyle :)
Üzülme bitanem kısmet bu isler zamanı bellidir daha gencizCanim ben o ay degerlendirememistim malesef ki evde degildim anneme gitmek zorunda kalmistim çünkü![]()
Canım bak bıdaha yaptım haklıymıssınYaaaa ay cok heyecanlandım