• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acilll yardım! Ovülasyon testi pozitif mi??

ssiiyyaahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
3
0
1
26
Kızlar normalde adetim hiç gecikmez bu ay 9. Gün bugün gecikmesinin 5 gün önce yani Salı günü kan verdim negatif çıktı bu güne kadar da 2-3 kez erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce yaptığım ovülasyon testi böyle çıktı sizce ne yapmalıyım?

Fotoğraf eklememişsiniz

Kontrol bile etmemişim heyecandan 🥰

Eklentiler

• IMG_4287.jpeg
    IMG_4287.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 168
Ne olacak gibi bugün ya da yarın
Ben soruları karıştırmışım pardon :) ovülasyonla gebelik öğrenen var ama lh hormonu vücutta artıp azaldığı için yüzde yüz doğru çıkmıyor tabii. Siz eğer adetiniz gelmezse pazartesi yeniden kan verin isterseniz

Umarım çok yoktur bu ay letu kullandım dün de doktor kontrolüm vardı doktorum yumurtaya baktı dün için cuma ve Pazar günü gün aşırı ilişki önerdi 🥰

IMG_1757.jpeg
Kızlar benim yumurtlama oldu galiba şimdi yaptım bunu gynoaeed jel almıştım onu bugün mü yoksa yarın mu kullanmam daha uygun olur

Kizlar benimde kafam karıştı benimde adetim geçti ama çokta düzenli değil ovulasyon testi 3gundur çok koyu ama gebelik negatif😔

İşte bunlar üç gündür aynı

Eklentiler

• IMG_20231123_183814.jpg
    IMG_20231123_183814.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231122_104241.jpg
    IMG_20231122_104241.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 111
Ya aynen var ama yeni kullanmiyorum üç aydır hep köyü olurfu ertesi gün öğlene silik olurdu şimdi hiç silik olmuyor testim bitti zaten bilmiyorum artık nolcak

Pcos Varmi sizde 3 gündür aynı koyuluk tuhaf geldi bana çünkü piki gördükten sonra çatlar siliklesir test ertesi gun
Ya aynen var ama yeni kullanmiyorum üç aydır hep köyü olurfu ertesi gün öğlene silik olurdu şimdi hiç silik olmuyor testim bitti zaten bilmiyorum artık nolcak

Pcos ovulasyon testinde cok doğru sonuçlar vermiyor bende öyle olmuyo ama pcosda böyle günlerce pik gören var oda pcosdan dolayı

Back