Q
qanatsizmeleq
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi qanatsizmeleq
bel agrım kasıklarda batma ve agrı mıde bulantısı ..vs var ama akıntım seffaf renkte degıllde beyaz renkte ve o kadar fazla degıl sızce hamılemıyım yada bu akıntının gelmemesı hamıle olmadıgım anlamınamı gelıyor ? lutfen yardım edın .. cvplarınızı beklıyorum .. :bbo: :çok üzgünüm: benneyaptımki
Valla şekerim bilimsel degil ama akşam üstü sohbette duydum idrarını yap içine karbonata at kabarırsa hamilymişsin bi denesene varsa karbonatan evde
canım reglın kac gun gectı???????test yaptınmı?????a.s.
reglıme daha 3 gun var ama cok merak edıorum .. :bbo:
tesekkurler kızlar .. karbonatı denedım bu arada az once hafıf kabardı gıbı ama cokda fazla dııl kopurdu :bbo: sızce bu ne anlama gelıo ? :bbo:
aldım test yapıcam bu gece bakalım ıns hamıssımdır :CüvCüv: bıde gec dollenme oldugu zaman bellı olmuyormus o yuzden adet gunu gelmeden test yapıldıgında ıdrarı 4-5 saat tutmak gerekıyormus daha net sonuc verme olasılıgı artıyormus bende ole denıcem bakalım .. kızlar dua edın :Saruboceq: hihoyyyt :CüvCüv:
geceyi bekleme yap hemen cıkar ya ben gün içnde yaptm öyle saat flnda tutmadım
ben bu akşam test yaptım kesin değil ama hamileyim sanırım durumumu sana özetlicem belki fikir verir gögüslerimde bir farklılık yok ağrı yada şiş gibi adet olucak gibi kısa kısa sancılanıyorum midem ekşiyor yanıyor halsisiz canım