Kızlar ACİLLL Yardım Edin Lütfen

cansuyanal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
14
1
6
30
4 Kasımda 5+3 bhcg 5.000 civarıyken kürtaj oldum. 21 kasım 26 kasım arası kürtaj sonrası adete benzer bir kanama yasadım bu süreçte 1 tane korunmasız ilişki yasadım.3 gün adetim gecikti ve idrar testi yaptım resimde çok belli olmasada silik bir 2. çizgi çıktı .
Kızlar kürtajdan tam 50 gün sonra idrarda hala yalancı pozitiflik çıkabilirmi yoksa hamilemiyim ?

Bir kaç gün sonra testini tekrarla belki koyulasir koyulasmazsa eski hamileliğin seyi olabilir

Bence direk kan ver boşuna umutlanp beklememis olursun bı kan ver bakalım değer ne çıkacak kafan rahat eder

Bazı kişilerin betası yavaş düşermiş belki de öylr birşey

Merhabalar beta 2 haftada sıfırlanıyor genelde benim 1 hafta sonra düştü. Muhtemelen hamilesiniz bu kadar uzun süre hamilelik belirtileri kalmaz. İlk adeti olmadan hamile kalan çok var

bence testi tekrarla koyulaşmayı takip et en kısa zamanda kan ver boşuna sitres yapıp beklemiş olursun inşşalah bebiş vardır herşey gönlünce olsun

Merhabalar. Test verdinz mi son durumunuz nedir

Kızlar size kürtaj sonrası korunma süresi vermediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…