• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ACİLLL Yardım Edin Lütfen

cansuyanal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
14
1
6
30
4 Kasımda 5+3 bhcg 5.000 civarıyken kürtaj oldum. 21 kasım 26 kasım arası kürtaj sonrası adete benzer bir kanama yasadım bu süreçte 1 tane korunmasız ilişki yasadım.3 gün adetim gecikti ve idrar testi yaptım resimde çok belli olmasada silik bir 2. çizgi çıktı .
Kızlar kürtajdan tam 50 gün sonra idrarda hala yalancı pozitiflik çıkabilirmi yoksa hamilemiyim ?
WhatsApp Görsel 2022-12-24 saat 13.18.42.jpg

4 Kasımda 5+3 bhcg 5.000 civarıyken kürtaj oldum. 21 kasım 26 kasım arası kürtaj sonrası adete benzer bir kanama yasadım bu süreçte 1 tane korunmasız ilişki yasadım.3 gün adetim gecikti ve idrar testi yaptım resimde çok belli olmasada silik bir 2. çizgi çıktı .
Kızlar kürtajdan tam 50 gün sonra idrarda hala yalancı pozitiflik çıkabilirmi yoksa hamilemiyim ?Eki Görüntüle 3181753
Bir kaç gün sonra testini tekrarla belki koyulasir koyulasmazsa eski hamileliğin seyi olabilir

Kızlar kürtajdan tam 50 gün sonra idrarda hala yalancı pozitiflik çıkabilirmi yoksa hamilemiyim ?Eki Görüntüle 3181753
Bazı kişilerin betası yavaş düşermiş belki de öylr birşey 🤷🏼‍♀️

Merhabalar beta 2 haftada sıfırlanıyor genelde benim 1 hafta sonra düştü. Muhtemelen hamilesiniz bu kadar uzun süre hamilelik belirtileri kalmaz. İlk adeti olmadan hamile kalan çok var

bence testi tekrarla koyulaşmayı takip et en kısa zamanda kan ver boşuna sitres yapıp beklemiş olursun inşşalah bebiş vardır herşey gönlünce olsun🌼🥰

Merhabalar. Test verdinz mi son durumunuz nedir

Kızlar size kürtaj sonrası korunma süresi vermediler mi?

Back