kızlar internettn koala ınofix plus ısofixli bebk oto koltuğu buldum almyı düşünüyorum ama bir fikri olan var mı bu markyı duymmıştım daha önce ama güvenliği hoşuma gitti paylşımlarınızı bekliyorum :18:
kızlar internettn koala ınofix plus ısofixli bebk oto koltuğu buldum almyı düşünüyorum ama bir fikri olan var mı bu markyı duymmıştım daha önce ama güvenliği hoşuma gitti paylşımlarınızı bekliyorum :18:
izofix değil de emniyet kemeriyle bağlanan var bizde. aralarında güvenlik bakımından fark yokmuş. memnunuz. kılıfı tamamen çıkarılıp yıkanabiliyor. hafif geriye yatırılıp, çocuk uyurken rahat ettiriliyor. bir de aklınızda olsun, güneş koltukların kumaşını aşındırabiliyormuş. açık renk bir örtü örtün kullanmadığınız zamanlarda. güle güle kullanın...
Ben kullanıyorum.. cok memnunum fiyat performans olarak cok iyi.. nerde buldun internette canım.. ben anne lutfen'den almıstım orda en ucuzdu ben alırken bi de oraya bakabilirsin. bugun ben bebek bezi aldım kargı bedavaymıs bugun
Ben kullanıyorum.. cok memnunum fiyat performans olarak cok iyi.. nerde buldun internette canım.. ben anne lutfen'den almıstım orda en ucuzdu ben alırken bi de oraya bakabilirsin. bugun ben bebek bezi aldım kargı bedavaymıs bugun
n11 den buldum canım ya 369 tl anne ütfen e hiç bakmadım bilsem bakardım daha glmedi kargo 2-3 güne gelir inş merak ediyorum güvenlik açısından titizlendik umarım iyidir fikirlerinizi almak istedim o yüzden benm dediğimden mi senn de aldığın ?