kızlar acilll !!! eylül ayı için ankara yenimahalle ve yakınlarında düğün salonu

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
eylül ayına düğün yapmayı istiyoruz ve aramamalarımıza rağmen yenimahallede boş düğün salonu bulamadık :50: böle giderse düğün tarihimiz ileri zamana atılacak :14: bildiğiniz boş olabilecek düğün salonları önereblirmisiniz lütfennn :59:

Son düzenleme:
canım valla bende şaşıyorum bukadarmı dolu olur yaa salonlar
acaba istediğin tarihte yapmak için aylar öncesinden mi tutulması lazım ...
ya bu millet isteme bile olmadan galiba salonu tutuyolar anlamıom her yer dolu tıklım tıklım....

kesinlikle canım her yer dolu..ne çok evlenen var...ağustosta ramazan olunca eylüle yüklenmişler hiç boş yer yok :50: :14:

kesinlikle canım her yer dolu..ne çok evlenen var...ağustosta ramazan olunca eylüle yüklenmişler hiç boş yer yok :50: :14:

tüh ya keşke ramazan işini iyi akıl etselerdi tabi eylüle yüklenilecek zaten 4 kişiye hak var her ay için..
ve sürekli düğün oluyor anca yetişio demekki

Yenimahalle olması şartmı keçiörende çok daha güzel düğün salonları var akşam değilde 3 gibi falan bakın olmazsa gündüz olur...
Yenimahallede belediyenin yeri var ama dediğiniz gibi boş olmayabilir orayı herkes tercih ettiğinden sanırım diğer yerlere göre ucuz benim düğünümde üçler k.öerende oldu harika biyer organizasyonu güzel 3 de başladı 7.5 da bitti iyiydi yani..

Yenimahalle olması şartmı keçiörende çok daha güzel düğün salonları var akşam değilde 3 gibi falan bakın olmazsa gündüz olur...
Yenimahallede belediyenin yeri var ama dediğiniz gibi boş olmayabilir orayı herkes tercih ettiğinden sanırım diğer yerlere göre ucuz benim düğünümde üçler k.öerende oldu harika biyer organizasyonu güzel 3 de başladı 7.5 da bitti iyiydi yani..

ahh canım k.ören öok ters köylüler filan akkrabalar derken kendilerine yakın olsun istiolar..evet belediye dolu..müzikhol düğün salonunu tutuolarmış hep o da dolu.. :14: bilmiyorum nolacak böle :14:

Benimde düğün Eylül gibi olur, desene bizde ortada kalacağız. Ağustos Ramazan tabi, herkes Eylül ayına hücüm etti. Yenimahallede sende bilirsinki belediyeden başka, birde içeri tarafında bulunan düğün salonundan başka yer yok. Maddi durumu eğer zorlamaz ise, Antarese bir bakın canım. Olmadı başka semtlerden salon araştırın.

Benimde düğün Eylül gibi olur, desene bizde ortada kalacağız. Ağustos Ramazan tabi, herkes Eylül ayına hücüm etti. Yenimahallede sende bilirsinki belediyeden başka, birde içeri tarafında bulunan düğün salonundan başka yer yok. Maddi durumu eğer zorlamaz ise, Antarese bir bakın canım. Olmadı başka semtlerden salon araştırın.

ya yenimahalle olsun illa deil..demetevler ivedik o civarlarda olabilir :44: antares bize çok yakın orda ne kadardır acaba fiyatlar çok pahalıdır ya..hayranım oranın salonuna :97:

Son düzenleme:
bu arada rozelinda mutlaka bak şimdiden düğün salonlara valla bak ortada kalıo sonra insan :50:

Son düzenleme:
Haklısın canım, kesin ortada kalacağım. Ya bizim nışan tarihimiz belli değilki, düğünü konuşalım. Bu pazar oraya gideceğiz, orada az çok netleşecek. Düğün eğerki Eylülde olur ise zor görünüyor baksana. Birde 2 yerde düğün olabilir, ben Ankarada istiyorum, onlar yer bulamayıp, bahane etmezler inşallah, yapmayalım diye:26:

Haklısın canım, kesin ortada kalacağım. Ya bizim nışan tarihimiz belli değilki, düğünü konuşalım. Bu pazar oraya gideceğiz, orada az çok netleşecek. Düğün eğerki Eylülde olur ise zor görünüyor baksana. Birde 2 yerde düğün olabilir, ben Ankarada istiyorum, onlar yer bulamayıp, bahane etmezler inşallah, yapmayalım diye:26:

erkek tarafının sağı solu belli olmuyo canım sen isteklerini hiç esirgeme valla yapmazlar aldırmazlar...ben sesimmi çıkarmıorum karşı tarafta sessiz iice bunaldım :50: ne olacak hiç bilmiyorum kendi kendime kuruyorum düşünüyorum kafayı yicem :27: çok takıntılı olmaya başladım :50:

kara kız restaurant var ivedikte..bide çiftlik restaurant var fiyatları çok mu pahalıdır ki bunların :26: 600 700 kişi olursa nolur acaba :44: bu ikisi gönlüme göre ama hem boşmudur hem fiyatı ne kdrdır..hemde erkek evi ne der :26: zaten yemekli düşünüolar salon olmasın bunlar olsun :37:

Son düzenleme:
yok canım ya 30 ekime bulmuşlar..yer boşalırsa öne alıcaklar bizi...başka yerede bakıolar hala :26:

Back