• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acilll adetim 8 gün gecikti 4 günde test yaptım çok silik cıktı ama bugun adrtnoldum boyle bişey yalayıp hamile kalan varmı

Seyda kefir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
15
43
3
28
Kızlar acilll adetim 8 gün gecikti 4 günde test yaptım çok silik cıktı ama bugun adrtnoldum boyle bişey yalayıp hamile kalan

Açıkçası durumunuzu çok anlamadım karışık yazmışsınız
En son regliniz ne zaman başladı bi daha açıklar mısınız tane tane
8 ekimde enson regl oldum daha sonra 6 kasımda olmam gerekiyordu ve olmadım aradan 8 gün geçti bu sabah once kahve rengi leke ile başladı sonra sancılı bir şekilde 3 saat kadar yoğun oldu ve parçalar geldi şimdi ise geri azaldı sancımda reglimde ve 4 gün once test yaptım ıkı gün üst üste ikisindede silik pembe çıktı kesin hamileyim diye düşündüm ta ki sabah kalkana kadar ve başıma ilk defa boyle bir durum geldi normalde günü gününe oluyordum hep

Başına boyle bişey gelip hamile kalan varmı şuan parça parça et gibi leyler gelmiş korkuyorum
Benim de ilk gebeligim düşükle sonuçlandı reglimin üstünden 8 gün geçmişti tabi ben kan testi yapmıştım hamile olduğumu biliyordum ama sonra kanamam başladı doktor düşük yapmışsın dedi eve geldim sancidan ölüyordum acile gittim serum falan yapıldı sonra et parçası gibi birsey düştü ondan sonra rahatlamistim ama tabi pihtida çok geliyordu muhtemelen sizde hamile kalmışsınız ama yinede doktora gidin

Benim de ilk gebeligim düşükle sonuçlandı reglimin üstünden 8 gün geçmişti tabi ben kan testi yapmıştım hamile olduğumu biliyordum ama sonra kanamam başladı doktor düşük yapmışsın dedi eve geldim sancidan ölüyordum acile gittim serum falan yapıldı sonra et parçası gibi birsey düştü ondan sonra rahatlamistim ama tabi pihtida çok geliyordu muhtemelen sizde hamile kalmışsınız ama yinede doktora gidin
Yani düşük mü olabilir 😞geçmiş olsun sizede bu arada çok korkuyorum yine oıhtılı gelirse doktora gitcem

Yani düşük mü olabilir 😞geçmiş olsun sizede bu arada çok korkuyorum yine oıhtılı gelirse doktora gitcem
Yok pıhtılardan korkmayın o biriken kandan dolayı oluyor ama et parçası geliyorsa çok acil doktora gozukun bence benim sadce tek birkerw et parçası gelmişti ondan sonra pıhtı geliyordu sürekli

Yok pıhtılardan korkmayın o biriken kandan dolayı oluyor ama et parçası geliyorsa çok acil doktora gozukun bence benim sadce tek birkerw et parçası gelmişti ondan sonra pıhtı geliyordu sürekli
Et parçası yok pıhtı geliyordu yopun şekilde ama 1 saattir agrımda kesildi kanamada azaldı

Et parçası yok pıhtı geliyordu yopun şekilde ama 1 saattir agrımda kesildi kanamada azaldı

Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221201_082757.jpg
    IMG_20221201_082757.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba canım özelden birşey sorabirmiyim bu konu hakkında

Back