Kontakt Lens kızLar acill yardım (resimliii)

bu fotoğrafları niye koyduğunu çözemedim.bana güzelliğini teyit ettirmek için koyduğun fikrini doğurdu...birde anlayamadım madem en güzel yerin gözlerin niye kahverengi bir lensle kapatmaya çalışıyorsun??? amacın çirkin olmakmı??? fakat ben sana güzelliğinle ilgili gerçek bir yorum yapacağım; öncelikle lens almayı kafandan çıkar, gözlerinin rengi gerçekte çok hoş onun yerine, ön dişlerin biraz büyük ve önde bir dişçiye gidip kısaltma yapabilirsin..ikincisi kaşların biçimi güzel ama ortası fazla bitişik..kaşlarının orta kısmını biraz açman daha güzel durmasını sağlayacaktır...

ÇOK DOĞRU ksnlkle katılıom sanakaydirigubbakcemile5

arkadalar herkesten öncelikle özür diLiyorum gercekten bu konuyu ben acmadım benim arkadaslarımdan birisi acmıs olabilir ama ben acmadım gercekten fotoraflar benim fakat ben acmadım diğer konuyu kendim actm ama bu konu gercekten benim değil herkesten tekrar cok ama cok özür diliyorum ve konuyu nasıl kapatacağımı söylerseniz kapatmak istiyorum:1no2:

bu fotoğrafları niye koyduğunu çözemedim.bana güzelliğini teyit ettirmek için koyduğun fikrini doğurdu...birde anlayamadım madem en güzel yerin gözlerin niye kahverengi bir lensle kapatmaya çalışıyorsun??? amacın çirkin olmakmı??? fakat ben sana güzelliğinle ilgili gerçek bir yorum yapacağım; öncelikle lens almayı kafandan çıkar, gözlerinin rengi gerçekte çok hoş onun yerine, ön dişlerin biraz büyük ve önde bir dişçiye gidip kısaltma yapabilirsin..ikincisi kaşların biçimi güzel ama ortası fazla bitişik..kaşlarının orta kısmını biraz açman daha güzel durmasını sağlayacaktır...

bu arada tavsiyeerini dinledim zaten dişçiyr gitmiştim ön dişlerim büyük değilmiş yandakiler küçükmüş onlara dolgu yapılacak hihoyyyt ve kaşlarımı ne yazıkki alamam annem zin vermiyo ayrıca gercekten bu konu benim değil buna benzer bi konum var ama bu konu benim değil o diğer konuyu da dostça acmıstım gercekten benim güzeL veya cirkin olmamı tescillemek gibi bir amacım yok gerckten istersen diğer konuma bakabilirsin :lepi: tavsiyelerin için gercekten sağol a.s.opuyorumnanaktan

bence sende gözlerinin güzelliğinin farkındasın bir de bizlerden duymak istedin :)

bu arada tavsiyeerini dinledim zaten dişçiyr gitmiştim ön dişlerim büyük değilmiş yandakiler küçükmüş onlara dolgu yapılacak hihoyyyt ve kaşlarımı ne yazıkki alamam annem zin vermiyo ayrıca gercekten bu konu benim değil buna benzer bi konum var ama bu konu benim değil o diğer konuyu da dostça acmıstım gercekten benim güzeL veya cirkin olmamı tescillemek gibi bir amacım yok gerckten istersen diğer konuma bakabilirsin :lepi: tavsiyelerin için gercekten sağol a.s.opuyorumnanaktan
diğer açtığın konuyuda okudum, ancak buradaki konuyla arasında bir fark göremiyorum. bu sebeple hala güzelliğini onaylatmak gibi bir kaygı içine girdiğini düşünüyorum.a.s
insanlardan "aaa çok güzel bir kız" sözcüğünü duymak senin için bu kadar önemli olmamalı.şuan yaşın çok küçük ve önünde aşaman gereken o kadar çok şey varki...önemli olan "erkekler" tarafından beğenilmek değil. yaptığın meziyetlerle takdir edilmek olmalı..ya dünyanın en çirkin kızı olsaydın ozaman ne yapacaktın??? bununla yaşamasını öğrenmelisin..Hem herkez seni beğenmek zorunda değil ki arkadaşlarına da saygı duymalısın.belkide onlar güzelliğini teyit ettirmekten bıktıkları için böyle bir söz söylediler..ayrıca nedir seni bu yaşta böyle güzellik kaygısına düşüren. bence öncelikle bu kaygının sebeplerini ara ve hemen hayatından çıkar..
aslında sorun sende değil, düşünemeyen bir nesil yaratmaya çalışanlarda..sen onlardan olma güzelim

diğer açtığın konuyuda okudum, ancak buradaki konuyla arasında bir fark göremiyorum. bu sebeple hala güzelliğini onaylatmak gibi bir kaygı içine girdiğini düşünüyorum.a.s
insanlardan "aaa çok güzel bir kız" sözcüğünü duymak senin için bu kadar önemli olmamalı.şuan yaşın çok küçük ve önünde aşaman gereken o kadar çok şey varki...önemli olan "erkekler" tarafından beğenilmek değil. yaptığın meziyetlerle takdir edilmek olmalı..ya dünyanın en çirkin kızı olsaydın ozaman ne yapacaktın??? bununla yaşamasını öğrenmelisin..Hem herkez seni beğenmek zorunda değil ki arkadaşlarına da saygı duymalısın.belkide onlar güzelliğini teyit ettirmekten bıktıkları için böyle bir söz söylediler..ayrıca nedir seni bu yaşta böyle güzellik kaygısına düşüren. bence öncelikle bu kaygının sebeplerini ara ve hemen hayatından çıkar..
aslında sorun sende değil, düşünemeyen bir nesil yaratmaya çalışanlarda..sen onlardan olma güzelim
ya gercekten kmsye kendimi anlatmak zorunda deiğilim diğer konumda gayet ciddiydim cnkü arkadaslarım bna gayet aşalayıcı davranıodu ve ben bndan dolayı yardm istedm ordaki insanlar beni anladı benim moralimi düzletmeye calıstı ve gercekten ben kendimden soğudum o kızlar yüzünden nasılanlamak isterseniz anlayın umrumda değil ben anlattım anlamamanız benm sorunum değil herseyi yasıma vurmayın !! ben küçüğüm diye salak değilim cok sükür beni tanımadan böyle çirkin yakıstırmalar yapmanızı yasınıza ve deneyimlerinize hiç yakıstıramadım kimseyi tanımadan kişiliği hakkında yorum yapamazsınız mağdem benim böyle olduğumu düşünüyorsunuz yorum yapmazsınız ! ben ilk basta böyle demenize cok ama cok bozuldum böyle bi insan olmadığımı herkes bilir gercekten ben kimseye kendimi kanıtlayamayacağım helede size hiç 15 yasındayım bilmiyorum kaç yasındasınız size kimseyi tanımadan kişiliği hakkında yorum yapamamanız gerektiğini anlatıyorum cok yazık siz gençliğe üzülüyorsunuzda bu durum gençliğin durumundan daha da ciddi ! neyse ben egomu tatmin etemeye calışmadım !! eğer böyle bi durum olsaydı merak etmeyin tanımadığım insanlara basvurmazdım gercekten ben yumusak baslı davrandım fakat siz ille de devam ettirdiniz ne yazarsanz yazın artık umrumda değil bu konuya gelipte bakmayacağım bile yorumunuza ! cok üzüldüğümü ve bu yazınızın içime oturduğunu okurken sinirden ağladığımı belirtiyim gercekten yasınıza ve deneyimlerinize hiç ama hiç yakıstıramadım !! ben bir daha bu konuya girmeyeceğim yorumlara bakmayacağım ne yazıkki bu konuyu kapatamıyorum ben bu konuyu kapatmak için herkesten bir daha bu konuya yorum yazmamalarını rica ediyorum benim kötü niyetli olmadığımı gören herkesede gönülden tesekkür ediyorum

ya gercekten kmsye kendimi anlatmak zorunda deiğilim diğer konumda gayet ciddiydim cnkü arkadaslarım bna gayet aşalayıcı davranıodu ve ben bndan dolayı yardm istedm ordaki insanlar beni anladı benim moralimi düzletmeye calıstı ve gercekten ben kendimden soğudum o kızlar yüzünden nasılanlamak isterseniz anlayın umrumda değil ben anlattım anlamamanız benm sorunum değil herseyi yasıma vurmayın !! Ben küçüğüm diye salak değilim cok sükür beni tanımadan böyle çirkin yakıstırmalar yapmanızı yasınıza ve deneyimlerinize hiç yakıstıramadım kimseyi tanımadan kişiliği hakkında yorum yapamazsınız mağdem benim böyle olduğumu düşünüyorsunuz yorum yapmazsınız ! Ben ilk basta böyle demenize cok ama cok bozuldum böyle bi insan olmadığımı herkes bilir gercekten ben kimseye kendimi kanıtlayamayacağım helede size hiç 15 yasındayım bilmiyorum kaç yasındasınız size kimseyi tanımadan kişiliği hakkında yorum yapamamanız gerektiğini anlatıyorum cok yazık siz gençliğe üzülüyorsunuzda bu durum gençliğin durumundan daha da ciddi ! Neyse ben egomu tatmin etemeye calışmadım !! Eğer böyle bi durum olsaydı merak etmeyin tanımadığım insanlara basvurmazdım gercekten ben yumusak baslı davrandım fakat siz ille de devam ettirdiniz ne yazarsanz yazın artık umrumda değil bu konuya gelipte bakmayacağım bile yorumunuza ! Cok üzüldüğümü ve bu yazınızın içime oturduğunu okurken sinirden ağladığımı belirtiyim gercekten yasınıza ve deneyimlerinize hiç ama hiç yakıstıramadım !! Ben bir daha bu konuya girmeyeceğim yorumlara bakmayacağım ne yazıkki bu konuyu kapatamıyorum ben bu konuyu kapatmak için herkesten bir daha bu konuya yorum yazmamalarını rica ediyorum benim kötü niyetli olmadığımı gören herkesede gönülden tesekkür ediyorum

yazdıklarımda seni küçük düşürücü bir kelime kullandığımı düşünmüyorum. Ayrıca seni buraya ve diğer konuya yazdıklarınla değerlendirdim. Sana sen böylesin demedim, böyle olduğunu düşünüyorum diyerek kendi düşüncem olduğunu belirttim.
Yaşın küçük derken seni hiç birşeyden anlamaz sıfatınada sokmadım, aksine "daha yolun çok başındasın gelecek için neler yapabilirsin bunu düşün,arkadaşlarının seni beğenip beğenmemeleri kaygılarınıda aklından çıkar" demek istedim...
Hem seni değil yaratılmak istenen toplumu eleştirdim.
Peki ya biri sana "çok çirkinsin hiç güzel değilsin" deseydi.yine beni tanımadan yorum yaptın mı diyecektin??? Yoksa oturup ağlayacak mıydın??? Herkez dilediği yorumu yapmakta özgürdür. Ve ben inan bana seni aşağılayacak hiç bir sözcük kullanmadım. Ama sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algıla

çok güzelsin canım..İnsanlar seni kıskanıyo valla.Banada aynnısını diyorlar.Sadece gözlerin güzel diyolar.Ama diyenler bitek 2-3 kişi.Boşveer

X