Kontakt Lens kızLar acill yardım (resimliii)

E

EU1

Ziyaretçi
ya kızlar bn yeşil qzLüüm ve etrafmda ck beeniliorm ama bazıları aslnda sn qüzeL deilsn sadece qzLerin qzL diolar bnde kahverenqi yada lens alıcam ama korkuorm ya qzL olmassa param bosa qider resm koyucam bakarsınız :çok üzgünüm:

$2536_1121010104566_1206477643_371869_4024382_n.jpg

$n1206477643_516813_2730455.jpg

$4676_1106090184203_1585230374_2147176_780507_n.jpg

$4969_1185511037049_1206477643_537360_2691408_n.jpg

ay ölme sen he mi:) gayet güzelsin cnm..ne gerek var lense..gözlerinde güzel..yüzün de

sırnaşık şey sırnaşık şey canım boşver başkasının ne dediğini yaa. fıstık gibi kızsın. hem yüzün hem gözlerin güzel. Kıskanıyolar mı ne:)

bence boşver, var olan gözlerini niye değiştiresinki kimseleri dinleme...

güzellik bi bütündür sen gzelsin sadece güzel olan gözün bile olsa o sana ait ve millet lensler alıo o göz için böle bişe dediklerinde seni kırmayı istemezdim ama ben nasıl görüdüğümü biliorum sende bi aynaya baksan iyi olur de çık git kaydirigubbakcemile5

km demişse kıskaçlığından hasetliğinden demiş bunu.
Kendinde yok ya laf atsın dursun.
Bırak lensi falan gayette güzel bir ızsın.
Bence sen bunları söyleyenlerden uzaklaş yeter

Canım bence gayet güzelsin.
Lense falan hiç gerek yok.
yerimseniben

Daklum onlar senı kıskanmıŞ cok tatlısın o gÜzel gÖzlerını lensle falan kapatma

Hoşsun.
Lens falan,yapma lütfen :eek:lmaz:

Canım bence gayet güzelsin.
Lense falan hiç gerek yok.

:eek:lmaz:tatlım kusura bakma ama sana guzel degılsın dıyen senın dostun degıldr bence cunku fıstık gıbısın..sakın guzelım gozlerını kahverengı lensle kapatma..hatta yesıl kalem cek daha belırgın olsun kıskananlar catlasınnnnnnnnnnnnn:nazar: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

İlk önce yazış şeklini düzeltsen..
Bu şekilde bi yazı tarz değil komik duruma düşmektir bence...
Bide mezun olmuşsun boşver lensi güzelim öncelikle düzgün yazmayı ve cümle kurmayı öğren tatlım...
Çok istersen sonrada lens alırsın...

bence gayet hoş karşısındakini çekemeyen insan kulp takar canım boşver kimsenin beğenisini kazanmak zorunda değilsin sen kendini nasıl görüyorsun o önemli.

onu söyleyenlere gözlerde benim desene sen ya,sanki gözleri emanet almışsın, yüzünde kibar Allahın yarattığı da güzel alma lens falan kıskananlar çatasın

Düş e katılıyorum. gözlerinden başka düzeltmen gereken şeyler var bence.. yazımın mesela..
yüzün de gözlerin de çok güzel ama türkçeyi katletmişsin..

ya gayet guselsın baskalarının dedıgıne nıye bakıosunkı senın kendıne guvenın yokmu bsver kımın ne dedıgını umursama

sakın öyle bir hata yapma insanlar gözleri renkli olsun diye lens alıyolar sana allah vermiş daha ne istiyosun bebek gibisin ayrıca halt etmiş sana öyle diyenler bebişimm...

bu fotoğrafları niye koyduğunu çözemedim.bana güzelliğini teyit ettirmek için koyduğun fikrini doğurdu...birde anlayamadım madem en güzel yerin gözlerin niye kahverengi bir lensle kapatmaya çalışıyorsun??? amacın çirkin olmakmı??? fakat ben sana güzelliğinle ilgili gerçek bir yorum yapacağım; öncelikle lens almayı kafandan çıkar, gözlerinin rengi gerçekte çok hoş onun yerine, ön dişlerin biraz büyük ve önde bir dişçiye gidip kısaltma yapabilirsin..ikincisi kaşların biçimi güzel ama ortası fazla bitişik..kaşlarının orta kısmını biraz açman daha güzel durmasını sağlayacaktır...

X