• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acill yardim edin lutfeeen :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Merhaba oncelikker. cok guzel giden bi iliskim var. hic kimsede bulmadigim herseyi sevgilimde buldum. kafa olarakta cok iyi anlasiyorruz. fakat ailem istemuyor. ozellikle babam cileden cikti. neden ise siyasi gorus farkliligindan dolayi. iki ailede cok uc noktalarda malesef. ve iliskiyi bitirmemi istiyorlar hergun agliyorum cok bozuk moralim ne yapmaliyim yardim edin..

Siyaset olarak farklı derken.
Çok mu uc noktalardasiniz?

Önemli olan sevgilinizle sizin aranızdaki uyum bence ama ülkemizde bu siyasi parti sempatizanlığı çok abartıldığı için böyle durumlar oluyor maalesef.

siyaset daha evlenmeden bu kadar etkili olduya evliilk ve aileler üzerinde gercekten üzücü bir durum bana göre.bir araya geldiklerinde konusacak başka seyler bulsalar.sevgiliniz ailesiyle siz ailenizle konussaniz biraraya gelince o konulara girmeseler.ne kadar mümkün bilemiyorum tabi.üzüldüm adiniza insallah bir orta yol bulursunuz..

Biz a diyorsan onlar z . iki zit kutup aileler. ama sevgilimle ortak goruslerimiz var

burada siyaset yasak bu bölümde yani ancak şunu anlamaya çalışıyorum zıtlık derken seni baskı altına alacak bir zıtlık mı bu?

tam da ifade edemiyorum ki :)

E
Önemli olan sevgilinizle sizin aranızdaki uyum bence ama ülkemizde bu siyasi parti sempatizanlığı çok abartıldığı için böyle durumlar oluyor maalesef.

Evet bende oyle dusunuyorum. ama aikem benimle kinusmuyo. her gunumuz sıkıntı stress. ne yapmaliym bilemiyorum. sevgilimde uzuluyo. caresiziz

Nişanlımın ailesi ve benim aileminde siyasi görüşleri çok farklı ama bir araya geldiklerinde hiç bahsi geçmez. İkinizin uyumu iyiyse sırf ailelerin siyasi görüş için mani olmaları çok cahilce.

burada siyaset yasak bu bölümde yani ancak şunu anlamaya çalışıyorum zıtlık derken seni baskı altına alacak bir zıtlık mı bu?

tam da ifade edemiyorum ki :)

Yok hayir erkek tarafi ailesiyle de konusmam olmadi ama oyle bisey olmaz diyorlar. iki tarafinda iyimser olmasi gerekir ama uzuluyorum cok

Nişanlımın ailesi ve benim aileminde siyasi görüşleri çok farklı ama bir araya geldiklerinde hiç bahsi geçmez. İkinizin uyumu iyiyse sırf ailelerin siyasi görüş için mani olmaları çok cahilce.

Bencede ama babam bu konuda cok kati ve sinirli ne yaparim ne edeeim bilemiyorum

Yok hayir erkek tarafi ailesiyle de konusmam olmadi ama oyle bisey olmaz diyorlar. iki tarafinda iyimser olmasi gerekir ama uzuluyorum cok

ben iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyenlerden değilim biraz daha gerçekçi yaklaşıyorum olaylara.

şu anda sevgilisiniz ama evlendikten sonra şartlar değişebilir.

E

Evet bende oyle dusunuyorum. ama aikem benimle kinusmuyo. her gunumuz sıkıntı stress. ne yapmaliym bilemiyorum. sevgilimde uzuluyo. caresiziz
Yaşam tarzlarını etkileyen bir görüşe mi sahipler peki, yaşam tarzlarınız çok mu farklı iki aile arasında?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back