Kizlar Acill Kizim Bisey yemiyor Sizinde tecrubelerinize ihtiyacim var.

Ozlem kirmizi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
46
20
8
25
Merhabalar benim kızım 8 aylik ve kızım mama dışında verdiğim yemekleri yemiyor 5 aydan 7 aya kadar herseyi yemek istiyen bebeğim 1 aydır bisey yemiyor herşeye meraklı olan kızım herseyi ağzına bırakmak istiyen kızım sanki nazar değdi ve yogurt yemeyi çok severdi kızım ama 1 aydır hiç yemiyor zorla veriyorum meyve tatlı olsun hiç bisey yemez oldu doktor dis çıkardığını söyledi ondan olabilir mi sizce.

Evet olabilir bizimde öyleydi 6 diş peş peşe geldi. Ağlayarak uyanmalarda varsa cok yakındır. Şimdide beğendiğini yiyor beğenmediği yemeğe asla ağzını açmıyor.

Merhaba benimkide öyle oldugu an dis cikariyor 12 aylik 8 disi var. Mamayi biraz kesmeyi ve yerine su vermeyi deneyin iyice acikinca yiyecektir. Şimdi cenesi agridigi icin zorlu seyler yemez çorba yapin tabuk suyuna yada un corbasi yapin her bebek yer bunu umarim hemencecik atlatirsiniz...

Teşekkür ederim inşallah atlatır kısa zamanda bende yeni yaptım çorba birazda olsa yedi şükür.

Canım bizde aynıyız sadece yaylamçorbası bide kendi yemek istiyor. Kendi eliyle yiyebileceği şeyler dene onun eline ver belki heveslenir yer. Krep pankek omlet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…