kızlar acill cevaplarınızı bekliyorum.. mantar.. :(

ada1180

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
162
114
103
selam kızlar 2 hafta önce evlendim ve mantar oldum doktor iki tane fitil verdi bir hafta arayla kullanıcakmışım birde tek dozluk bi krem verdi tek seferde sıkıcam ve biticek yani anlayamadım bir hafta da sadece tek doz yapmış olucam yeterli olurmu sizce bide travazol krem verdi ama benim skıntım dışta değil içte zaten.. En önemli sormak istediğimde eşimin ayağında mantar var acaba o hücreyi taşıdığından bi şekilde banada geçmiş olabilir mi sadece ayağında var kimisi ondan olablir diyo ama sebebini merak ediyorum

Yok canım eşinin ayağında sonuçta zannetmiyorum o şekilde sana bulasabilecegini. Bende 4 gün önce fark ettim zannedersem bende mantar oldum ilk defa bende 1 yıllık evliyim. 2 tane fitil hap birde travazol kullanıyorum geçiyo yavaş yavaş sürekli yıkandığı için oluyormuş yani sabunla filan yıkıyorsun duşa girdiğinde şahsen benimki o sebepten oldu sürekli yıkarım her duşa girdiğimde. Sabunlarim bide :)

aynen canım bende öyleyimm güzel kokan herşeyle yıkarım :)) şimdilik çok şükür bnmkide iyiye gidiyo bakalım yazarım tekrar ..

Back