- 24 Ocak 2024
- 20
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi woznuraslan
-
Neden olumsuz düşünüp Allahın bu mucizesini kendinize yük ediyorsunuz? Yaşadığınız tüm olumsuz geçmişi unutun her şey yeniden en baştan başlamış gibi düşünün bence sağlıkla kucağınıza alıcaksınız kötü hiçbir şeyi düşünmeyinKızlar merhaba ben 22 yaşındayım 20 yaşında anne oldum mutluyum sorunum yok 2 3 ay önce bir bebeğimi düşük ile kaybettim ama yine hamile kaldım ne yapmalıyım düşük arkası gebelik sağlıklımıdır betam 166 çıktı ve şunu da değinmek istiyorum ben sezeryan ile doğum yaptım 59 kilo ile girmiştim şimdi 44 kiloyum ikinci çocuğu bedenim kaldırır mı
2 sene gecmıs sorun olmazKızlar merhaba ben 22 yaşındayım 20 yaşında anne oldum mutluyum sorunum yok 2 3 ay önce bir bebeğimi düşük ile kaybettim ama yine hamile kaldım ne yapmalıyım düşük arkası gebelik sağlıklımıdır betam 166 çıktı ve şunu da değinmek istiyorum ben sezeryan ile doğum yaptım 59 kilo ile girmiştim şimdi 44 kiloyum ikinci çocuğu bedenim kaldırır mı
Çok teşekkür ederim bu mesaj beni hafiflettiNeden olumsuz düşünüp Allahın bu mucizesini kendinize yük ediyorsunuz? Yaşadığınız tüm olumsuz geçmişi unutun her şey yeniden en baştan başlamış gibi düşünün bence sağlıkla kucağınıza alıcaksınız kötü hiçbir şeyi düşünmeyin
Çok doğru dediniz teşekkür eserim2 sene gecmıs sorun olmaz
Mıllet 40 ı çıkmadan hamile kalıyor korkmayın hayırlı olsun bebegınız
Eskiden insanlar 17 sinde anne oluyordu annemle aramda 18 yaş var hepsi vesvese inan banaÇok teşekkür ederim bu mesaj beni hafiflettisadece kaygılarım var yaşım çok küçük
Sizin belirtileriniz nedir ?Eskiden insanlar 17 sinde anne oluyordu annemle aramda 18 yaş var hepsi vesvese inan banabende bir bebeğim olsun istiyorum az önce kan verip geldim senin belirtilerin nelerdi
Benim ilk belirtim yumurtlamadan bikaç gün sonra aşırı gaz ve bir hafta sonrasında şiddetli bel ağrısıydı yumurtlama sonrası da şeffaf beyaz karışımı akıntım oldu regle beş gün kala testim negatif çıkmıştı iki gündür de regl ağrım var ve iki gündür göğüslerim aşırı şiş beyaz tenliyim buna rağmen ilk defa göğüslerimi bu kadar koyu görüyorum uçları da halkası da mosmor ve yeşil yeşil damarlı hepsi regl belirtisi de olabilir ama meraktan duramadım kan verdim şimdiSizin belirtileriniz nedir ?
Ayyyy inşallah güzel haberler alırsın sonucu hemen banada at çok merak ediyorum . Bu arada nerede oturuyorsunBenim ilk belirtim yumurtlamadan bikaç gün sonra aşırı gaz ve bir hafta sonrasında şiddetli bel ağrısıydı yumurtlama sonrası da şeffaf beyaz karışımı akıntım oldu regle beş gün kala testim negatif çıkmıştı iki gündür de regl ağrım var ve iki gündür göğüslerim aşırı şiş beyaz tenliyim buna rağmen ilk defa göğüslerimi bu kadar koyu görüyorum uçları da halkası da mosmor ve yeşil yeşil damarlı hepsi regl belirtisi de olabilir ama meraktan duramadım kan verdim şimdi
İnşallah canımAyyyy inşallah güzel haberler alırsın sonucu hemen banada at çok merak ediyorum . Bu arada nerede oturuyorsun
Aaa neresindeİnşallah canımistanbul
Pendik sizAaa neresinde
KüçükçekmecePendik siz
Siz hamile misinizKüçükçekmece
Yok kuzum yani bilmiyorum yumurtlamaya göre bugün regl olmam lazım ama olmadım hâlâ yinede 28 güne tamamlayacağım testim öyle çıktı işte kan fln vermedim sabah eşim test alcak ilk idrarla tekrar yapacağım bakalımSiz hamile misiniz
Haber et bana inşallah güzel sonuçlar alırızYok kuzum yani bilmiyorum yumurtlamaya göre bugün regl olmam lazım ama olmadım hâlâ yinede 28 güne tamamlayacağım testim öyle çıktı işte kan fln vermedim sabah eşim test alcak ilk idrarla tekrar yapacağım bakalım
İnşallah kuzum inşallahhhh kan sonucun çıkar çıkmaz yaz banaHaber et bana inşallah güzel sonuçlar alırız
Sadece adet gecikmem vardı birde kasıklarım çok ağrıyordu ani hareket yapınca direk kasıklarım çok ağrı giriyorduEskiden insanlar 17 sinde anne oluyordu annemle aramda 18 yaş var hepsi vesvese inan banabende bir bebeğim olsun istiyorum az önce kan verip geldim senin belirtilerin nelerdi
Göğüslerinde kararma damarlanma var mıydıSadece adet gecikmem vardı birde kasıklarım çok ağrıyordu ani hareket yapınca direk kasıklarım çok ağrı giriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?