- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
-
- Konu Sahibi angels1991
test yaptım ama cok cokk silik testın yansımasımı onuda bilemedimmide bulantısı için erken sanırım, test yapsanız
Silikte olsa hamilelik olabilir yerinizde olsam kandan baktırırmtest yaptım ama cok cokk silik testın yansımasımı onuda bilemedim
çıkmaz diye korkuyorum daha 6 gün var adet olmamaSilikte olsa hamilelik olabilir yerinizde olsam kandan baktırırm
canım 5 gun sonra hafıf akıntıyla karısık kahverengı kanamam oldu 2 gun sonra pembeye dondu suan yıne acık kahverengıılıskıden 1 hafta sonra pembemsı kanamanmı oldu yanı of bende neden olmadı ya ay kafayı yıyecegımmm sonunda
aramızda cok fark var bu durumda sen hamılesındır arkadasım ; benım 7 gun oldu tık yok ne akıntı ne agrı ne sızı hıcbısıcanım 5 gun sonra hafıf akıntıyla karısık kahverengı kanamam oldu 2 gun sonra pembeye dondu suan yıne acık kahverengısılk ama testın yansımasıda olabılır dıye dusunuyorum bellı belırsız yanı
valla cnm belırsız okdar takıyorumkı kı kafama 1tane dusuk yaptım cok karkuorum bundada ıns hamıleyımdır sende ıns hamılesndıraramızda cok fark var bu durumda sen hamılesındır arkadasım ; benım 7 gun oldu tık yok ne akıntı ne agrı ne sızı hıcbısı
inşallah canım yavalla cnm belırsız okdar takıyorumkı kı kafama 1tane dusuk yaptım cok karkuorum bundada ıns hamıleyımdır sende ıns hamılesndır
vucud ısın nasıl sıcakmı vucudun benım bır gun olsun dusmedı atesım varmıs gıbı sankıinşallah canım ya
ben 3 gündür yanıyorum hiç terlemedgm kadar terlıyorum dokununca çok atesım yok gıbı ama yuzumun yandıgını hıssedıyorum çogu zaman bazende karnım agrıyor...vucud ısın nasıl sıcakmı vucudun benım bır gun olsun dusmedı atesım varmıs gıbı sankı
valla bılmıorum ama esım benı yanına yaklastırmıo :)atesın cok var sen bana sarılınca terlıorum dıo vucud ısım coookkk yuksek:Sya ama bır haftada belırtıler olmaz diyorlar bılemedım kı psıkolojıkmı acaba
sımdıde kanamam basladı dusukmu yapıorum ne oluo daha adetıme 8 gun var offfya ama bır haftada belırtıler olmaz diyorlar bılemedım kı psıkolojıkmı acaba
Ne hemen.doktora git cnm haberdar.et.benisımdıde kanamam basladı dusukmu yapıorum ne oluo daha adetıme 8 gun var offf
cnm doktora gıdemem benım herseye muhalefet bı kocam var cunku dıger bebegımıde ondan kaybettım adetın erken gelmıstır deyıp doktora goturmedı yıne bugun valla beklıcem yapıck bsy yok allaha emanet varsa bıseydeNe hemen.doktora git cnm haberdar.et.beni