Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gununuze 2 gun varsa nasil gebelik olabilir? Yumurtalariniz dolleneceklerini mi hissetti?Merhaba kızlar yumurtlama gününe 2 gün var göğsümde inanılmaz ağrı var dokunamıyorum sizce erken gebelik mi bilgisi olan var mı acaba
Hiç güleceğim yoktu vala ya ne bilim bı an aklimdan uçtu peki bu ağrıyı anlamadım ilk defa oluyor boyle agriYumurtlama gununuze 2 gun varsa nasil gebelik olabilir? Yumurtalariniz dolleneceklerini mi hissetti?
Takvim uygulamasından cnmDaha yumurtlama olmamışsa gebelik olacağını düşünmüyorum canım belki yumurtlama dönemindesin diye. Benim yumurtlama döneminde mesela bazen midem bulanır kasık ağrım olur bunlar normal hormonlara bağlı. Yumurtlama takibini nasıl yapıyorsun canım test mi kullanıyorsun yoksa uygulamadan mı bakıyorsun
Yumurtlama agrisidirHiç güleceğim yoktu vala ya ne bilim bı an aklimdan uçtu peki bu ağrıyı anlamadım ilk defa oluyor boyle agri
Hii andm cnm ola bilirHormonal değişiklikler nedeniyle olur tek başına belirtidir diyemeyiz regl öncesi yaşadım mesela geçen ay
Tşk ederim yorumun icinYumurtlama agrisidir
Canım eğer bebek istiyorsanız değerlendir bence bu günleri hiç o takvime de güvenme çünkü ben öyle hamile kaldım normalde döngünün 14. Günü gösteriyor yumurtlamayı ama biz 11. Günü ile 13. Günü değerlendirdik ve şu an hamileyim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hatta yumurtlama zamanında hani ilk defa ağrı yaşadığın için söylüyorum bazen yumurtlama kanaması da olabiliyor. Ben 2 defa yaşadım bu yüzden hiç bence kafaya takma o zaman tutuyorTakvim uygulamasından cnm
Yaa sizinki baya duygusal geçiyor demek benim mesele adetime 1 hafta kala kasık ağrılarım başlar taktı adetim bitene kadarBende de bazi aylarda yumurtlama donemim ayni regl donemi gibi belirtiler veriyor. Bu ay mesela cok agrim oldu, duygusaldim, agliyordum her seye sinirliydim. Yani bence oyle bir sey olabilir.
Zaten psikolojik olarak takmıyorum hiç düşünmüyorum psikolojik baskı olmaması için yani Rabbime zaman nasip ederse artık biz iki yıldır evliyiz yani korunmuş bir şekilde devam ediyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse artıkCanım eğer bebek istiyorsanız değerlendir bence bu günleri hiç o takvime de güvenme çünkü ben öyle hamile kaldım normalde döngünün 14. Günü gösteriyor yumurtlamayı ama biz 11. Günü ile 13. Günü değerlendirdik ve şu an hamileyim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hatta yumurtlama zamanında hani ilk defa ağrı yaşadığın için söylüyorum bazen yumurtlama kanaması da olabiliyor. Ben 2 defa yaşadım bu yüzden hiç bence kafaya takma o zaman tutuyor
Ha evet buda var bende onlara ek. Regl isi basa bela ama napacaksin tabiat işte.Yaa sizinki baya duygusal geçiyor demek benim mesele adetime 1 hafta kala kasık ağrılarım başlar taktı adetim bitene kadar
Aynen öyle valaHa evet buda var bende onlara ek. Regl isi basa bela ama napacaksin tabiat işte.
Biz de öyleydik canım 2 yıl 3 ay evliydik korunmayı bıraktık. Hatta ben çok korkuyordum acaba koruduğumuz için çocuk yapmakta zorlanırız diye. Ama çok şükür öyle olmadı hemen o ay oldu ama benim aklımda hiç yoktu olacağı falan çünkü izmirden mardine gittik arabayla ondan sonra orda gezdik falan sonra bi de dönüşü de arabayla ama takmayınca işte tutuyormuş gerçekten. Allah size de nasip etsin inşallah böyle devam et hiç takma stres yapmaZaten psikolojik olarak takmıyorum hiç düşünmüyorum psikolojik baskı olmaması için yani Rabbime zaman nasip ederse artık biz iki yıldır evliyiz yani korunmuş bir şekilde devam ediyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse artık
Sağol cnm Allah razı olsun rabim her şeyin hayırlısını versin insallahBiz de öyleydik canım 2 yıl 3 ay evliydik korunmayı bıraktık. Hatta ben çok korkuyordum acaba koruduğumuz için çocuk yapmakta zorlanırız diye. Ama çok şükür öyle olmadı hemen o ay oldu ama benim aklımda hiç yoktu olacağı falan çünkü izmirden mardine gittik arabayla ondan sonra orda gezdik falan sonra bi de dönüşü de arabayla ama takmayınca işte tutuyormuş gerçekten. Allah size de nasip etsin inşallah böyle devam et hiç takma stres yapma