- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
duzenli kullanamadim henuz canim troid hapi kullanmaya basladim ac karnaSandoloz sakızı kullandınız mı
birde onu yapmak istemedim bir yan etki olur diye hap bittikten sonra basliyacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duzenli kullanamadim henuz canim troid hapi kullanmaya basladim ac karnaSandoloz sakızı kullandınız mı
Çok geçmiş olsunduzenli kullanamadim henuz canim troid hapi kullanmaya basladim ac karna
birde onu yapmak istemedim bir yan etki olur diye hap bittikten sonra basliyacagim
tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun
tesekkur ederim canim arastiricam hemenCanım bence sirke gibi yöntemler kilo vermeye mucizevi bir etki sağlayamaz üstelik Allah korusun kilo vercem derken midenin sağlığından olabilirsin. Aralıklı oruç denilen yöntemi araştırmanı tavsiye ederim. Bir de yeşilçay yeşilçay yeşilçay :)
Merhaba canım, bugün diyetisyenim sabah uyanınca ve gece yatarken 3 bardak su içmemi tavsiye etti. Bir bardağı birer tatlı kaşığı zencefil, zerdaçal ve yağ eklenecekmişevlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
sandoloz sakizi ve elma sirkesini duydum bu aralar onu denmeyi dusunuyorum yaklasik olarak bu hafta ici baslarim bu arada sonuc alirsam sizinlede paylasirim sizde degerli yorumlarini paylasirsaniz sevinirim
Saraçoğlu'ndan da zayıflama kürü var, araştır istersenevlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
sandoloz sakizi ve elma sirkesini duydum bu aralar onu denmeyi dusunuyorum yaklasik olarak bu hafta ici baslarim bu arada sonuc alirsam sizinlede paylasirim sizde degerli yorumlarini paylasirsaniz sevinirim
yag ne yafi canim tesekkur ederim bu arada deneyecegimMerhaba canım, bugün diyetisyenim sabah uyanınca ve gece yatarken 3 bardak su içmemi tavsiye etti. Bir bardağı birer tatlı kaşığı zencefil, zerdaçal ve yağ eklenecekmiş
Zeytinyağı, inşallah faydasını görürsünüzyag ne yafi canim tesekkur ederim bu arada deneyecegim
insallah canim deneyecegimZeytinyağı, inşallah faydasını görürsünüz
evlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
evlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
Thread 'Herbalife kilonu istediğin gibi kontrol et' Herbalife kilonu istediğin gibi kontrol et lütfen yazımı okuyun belki faydası olur sizin gibi çok danışanımız var ve ben gibi faydasini hala görenlerevlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
Selam canım bende evlendikten sonra kilo aldım.. bide karantina falan derken ye iç yat iyice kılo aldım..hiç görmediğim 60-61li kilolara ciktimm.. 2aydir düzenli spor yapıyor ve tatlı bağımlısi biri olarak en aza indirmeye çalışıyorum. 6kilo verdim..evlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim
Deneyeceğim ins canımSelam canım bende evlendikten sonra kilo aldım.. bide karantina falan derken ye iç yat iyice kılo aldım..hiç görmediğim 60-61li kilolara ciktimm.. 2aydir düzenli spor yapıyor ve tatlı bağımlısi biri olarak en aza indirmeye çalışıyorum. 6kilo verdim..
Sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat kadar önce 2-3 bardak su mutlakaaa iç.
Kahvaltıdan 2saat sonrada spor.
Ben genelde dans ettim (oryantal,twerk vs vs) ve mekik- squat çalıştım.
540cclikk su bardaklarindan aldım.devamli su doldurup içiyorum,yanımdan ayirmiyorum.
Akşam 6dan sonra yemek yok.canin biseyler isterse bir avuç leblebi ye.
Birde kahvaltıda sofrayı çeşit çeşit donatir,tıka basa yeriz ya.. bunun önüne geçmek için,tabagina 3-5zeytin peynir yumurta işte her ne yiyorsan o şekilde koy ve öyle ye.. sofraya herşeyi ayrı ayrı koyunca insanın iştahı kabarıyor,ne kadar yediğini de anlamıyor ve tıka basa doyuyor.bunun yerine dediğim gibi tabağına koy öyle ye
BU ARADA SACMA SAPAN 1HAFTADA 10KİLO VERDİRİR GİBİ DİYETLERE LÜTFEN GİRME. BU GİBİ BİLİNCSİZ YAPİLAN DİYETLER YUZUNDEN ÖLENLER OLUYOR?.
Merhaba bir çok şey kullandım hepsinin ayrı ayrı faydasını gördüm dilerseniz instagramdan yazabilirsiniz buradan ürün ismi vermek doğru olmaz İnstagram adresi: eceesenturkkkevlendikten sonra yaklasık olarak 12 kilo aldım kizlar bunlari tekrar verip eski kiloma donmek istiyorum bu sekilde cok mutsuzum yardim edin denemis oldugunuz ve ciddi sonuc aldiginiz seyleri paylasirmisiniz kilo vermek istiyenlerede yardimci olur zayiflamak isyiyenler bu gonderide bulusaliiim