• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil yardımm(üstüne görme??)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
kızlar bu ay adetim 28 kasımdı ben 29 kasımda oldum ama kahverengi ve çok az.. ara ara kan gelir gibi oldu ama sadece tuvalet sırasında bir sefer geldi. 30 kasımda bitti adetim. Ardından hergün 1 sefer kahverengi akıntı geldi. Göğüslerimin şişliği inmedi. Yeniden adet olcakmışım gibi ağrım var iştahım adet olunca kesilir ama kesilmedi tam gaz devam. Stresten olmuş olabilir ama böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Doktora daha gidemedim :KK43: (akıntım beyaz olarak hafif sarımsı tam gaz devam ediyor )

kızlar bu ay adetim 28 kasımdı ben 29 kasımda oldum ama kahverengi ve çok az.. ara ara kan gelir gibi oldu ama sadece tuvalet sırasında bir sefer geldi. 30 kasımda bitti adetim. Ardından hergün 1 sefer kahverengi akıntı geldi. Göğüslerimin şişliği inmedi. Yeniden adet olcakmışım gibi ağrım var iştahım adet olunca kesilir ama kesilmedi tam gaz devam. Stresten olmuş olabilir ama böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Doktora daha gidemedim :KK43: (akıntım beyaz olarak hafif sarımsı tam gaz devam ediyor )

Yerlesme kanamasida olabilir.Ama zaman kaybetme ve kontrole git.

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Back