- Konu Sahibi 88kelebek88
-
İlaçları kullanmaya yeni başladı isen gecikme ara kanama gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Hayırlısı Allah tan mübarek kandil gecesi Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin insaallah
bugün test alabilirsem evde yapmayı düşünüyorum inşallah hamile değilimdir :26:Kesin sonuç almak istiyorsan yarın kan tahlili verirsin
kullandığınız ilaçlar düzeninizde bi aksama yaratmış olabilir yada stres kaynaklı gecikmiş de olabilir
spermin vajinaya gelmesiyle hamile kalan kadınlar var evet ama sayı olarak düşük bir ihtimal bence hamile değilsiniz
ama yarın hemen bi test alıp bakın artık korkmanın bir faydası yok ki olduysa ona göre düşünürsünüz olmadıysa boşuna telaş etmezsiniz...
Bacım durum nasıl test aldın mi?
Allah hayırlı olanı nasip etsin insaallah
bak ben sana demiştim bence değilsin diye iyi ki hemen test yapıp öğrendin en azından rahatlamışsındır
canım bugün nasılsın? hamilelik testini yapmıssın sonuc negatifmiş gözün aydın canım hakkında hayırlısı ne ise olsun diye dua etmiştik, yalnız kendime odaklan tatlım bundan sonra, ilaçların sana iyi gelir inşAllah, biraz toparlan sonra yeni bir hayat seni bekliyor inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?