kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk :(

İlaçları kullanmaya yeni başladı isen gecikme ara kanama gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Hayırlısı Allah tan mübarek kandil gecesi Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin insaallah

İlaçları kullanmaya yeni başladı isen gecikme ara kanama gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Hayırlısı Allah tan mübarek kandil gecesi Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin insaallah

amin
kahverengi akıntım geldiğinde daha psikiyatriye gitmemiştim ilaç kullanmıyodum

Kesin sonuç almak istiyorsan yarın kan tahlili verirsin
bugün test alabilirsem evde yapmayı düşünüyorum inşallah hamile değilimdir :26:

kesinlikle bence de öyle

kullandığın ilaçların etkisi olabilir ben ilaç aldığım zaman 10 gün geçikiyorum kesin sonuç için kan testi yaptır

bak ben sana demiştim bence değilsin diye iyi ki hemen test yapıp öğrendin en azından rahatlamışsındır

Son düzenleme:
canım bugün nasılsın? hamilelik testini yapmıssın sonuc negatifmiş gözün aydın canım hakkında hayırlısı ne ise olsun diye dua etmiştik, yalnız kendime odaklan tatlım bundan sonra, ilaçların sana iyi gelir inşAllah, biraz toparlan sonra yeni bir hayat seni bekliyor inşAllah

teşekkür ederim iyim sen nasılsın
hepinizden Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı neyse o olsun herşey için
inşallah zaman geçtikçe kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama bazen öyle bi zaman geliyo ki aklım karışıyo ne yapıcağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…