- Konu Sahibi 88kelebek88
-
normalde adetleriniz düzenli midir bir kaç gün gecikme olabilir hemen telaşa kapılmayın
kullandığınız ilaçlar düzeninizde bi aksama yaratmış olabilir yada stres kaynaklı gecikmiş de olabilir
spermin vajinaya gelmesiyle hamile kalan kadınlar var evet ama sayı olarak düşük bir ihtimal bence hamile değilsiniz
ama yarın hemen bi test alıp bakın bence korkmanın bir faydası yok ki olduysa ona göre düşünürsünüz olmadıysa boşuna telaş etmezsiniz
ya tatlım inşAllah gönlüne göredir bak günaha girmekten korkıuyorum diyorsun inşAllah Allah bir kolaylık nasip edergeri çekilme yöntemi çok başarılı bir korunma yöntemi değil ama hepsi risk içeriyor daha dogrusu yiyecek ekmeği olan çıkıp geliyor engelleneiyor, ama ilaçlar vs de kulnaıyrm demişssin eger emin değilse olmassa doktorunla konuş bu ilaç mevzusunu kesmen falan gerkiyor bi danış bebiş varsa sıkıntı olmasın, birde tatlım stresli zamanda gebe kalmakda çok zor biliyorsun, buy yüzden çocuk olsun diye stresle birleşinc ebile eşler görev gibi algılannınca bile çocuk olmuyor, Allah bol bol dua et bitanem, bugünkü dualr geri çevrilmiyor Allah korktunların emin umduklarına nail etsin seni
Amin inşallahhamileysem ne yaparım hiç bilmiyorum değilimdir dimi
şimdi vesvese yapmayın hamileysem napıcam diye düşünmeyin daha ortada bir şey yok belki de boş yere kuruntu yapıyorsunuz...
yarın ola hayrola ilk iş hemen bakın
eğer öyle bir şey varsa da eşinizle beraber bir karar almalısınız o konuda bir şey diyemicem tabi....
canım konunu ben bilmiyorum eşinle bir daha bir araya gelem sansınız yok mu? nedir durum? (sakıncası yoksa tabii)
Bana üstüne görme gibi geldi.Benim buna benzer olmuştu, gebe kalmanız çok uzak gelmedi eğer tam tarif ettiğiniz gibiyse.
benim pskilojik sorunlarım yüzünden ayrıldık
evet tarif ettiğim gibi ilk evliliğimde de az bi kan gelmişti sonra durup dururken daha adetim geçmeden yaprakları erik gibi görmeye başlamıştım canım erik istemişti sonra adetim geçti test yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra kese boş olduğu için 3hafta geriden geldiği için ve kanamam olduğu içinkürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdide söylediğim gibi 2 gün kahverengi akıntım oldu veyazın bulanamıcak bi meyve istedi canım durup duruken hiç aklımda yokken
Valla canım söyleyipte sıkmak istemiyorumda seni kahverengi akıntı direk gebelik getiriyor aklıma ayrıca kasığımda ağrı var deyince bu bebeğin rahime tutunma zamanın da olan ağrıları anımsattı olabilirde ama test olmadan konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum.benim pskilojik sorunlarım yüzünden ayrıldık
evet tarif ettiğim gibi ilk evliliğimde de az bi kan gelmişti sonra durup dururken daha adetim geçmeden yaprakları erik gibi görmeye başlamıştım canım erik istemişti sonra adetim geçti test yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra kese boş olduğu için 3hafta geriden geldiği için ve kanamam olduğu içinkürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdide söylediğim gibi 2 gün kahverengi akıntım oldu veyazın bulanamıcak bi meyve istedi canım durup duruken hiç aklımda yokken
ayy tatlım var galiba o zaman, belki bu bebek sizi birbirinizede bağlayabilir, kıyamam sana canım benim ya herkesin dönem dönem sorunları olabilir, bana sıkıtnıaız sorunsuz bi insn göstersene tatlım, yok ki bualmassın, eşinde bekleyemiş bu dönemi, sana destek olamamış anlıyorum ki( canım Allah kalbindn ne geçiyorsa sana onu versin, seni yalnız bırakmasın, belki içinde tatlı bir melek uyuyor, en hayırlı durumu nasip etsin Rabbim, inşAllah Rabbim geri çevirmez kabul buyurur dualarımızı:)
Valla canım söyleyipte sıkmak istemiyorumda seni kahverengi akıntı direk gebelik getiriyor aklıma ayrıca kasığımda ağrı var deyince bu bebeğin rahime tutunma zamanın da olan ağrıları anımsattı olabilirde ama test olmadan konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum.
merhaba kızlar biliyosunuzdur ki ben eşimden ayrıyım fakat sizden bi konuda yardım istiyorum eşimle beraberken adetten sonra ilişkiye girdik ve geri çekme yöntemiyle korunuyoduk fakat spermler vajinaya geldi bu olaydan 1 hafta sonra karnımda ağrı ve 2 gün kahverengi akıntım oldu ve dün adet olmam gerekirken olmadım sizce hamile kalmış olabilir miyim ya da ilaç kullanıyorum psikolojik ilaçlar onlarda gecikme yapabilir mi? ne olur yardım edin
Kahverengi Akıntı Geldi İse 2 Gün Üst Üste..
Yani Adet Sökülmedi..
Hamile Olma İhtimaliniz Yüksek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?