KIZLAR ACİL YARDIM...

3 yıldır birlikteyiz 2 senedir de evliyiz anca istedik 3 aydır deniyoruz cnm ama iltihabım vardı tedavi oldum o yuzden aksadı...
çok normal bende 2 ay üstüne kaldım asla acele etme iltihaptandır o zaten ilişkiye girdikten sonra ayaklarını dik duvara yarım saat kadar tut ayaklarını asla üşütme hemde asla yazın dahi suda durma ben o ay çok dikkat ettim mahalledki yaşlı teyzelerin dediklerinii yaptım valla tuttu ve oldu

ayaklarım hiç ısınmıyo benım sürekli çoraplayım...dediğin gibi yaptım bu sefer canım hemen diktim ayaklarımı belimi yükselttim yastıkla sonra uyuduk gece idi uyumam daha iyi oldu kalkıp iş yapmamam cnm Allah buyuk bekliyoruz bakalım...

ayakların ıısnmasada sen üsütme sırtını sıcak tut ve bu aylardan itibaren iyi beslenki hamile kaldığında direncin çok düşmesin ben 0 2 ay kışın meyveyle vitaminle doldurdum kendimi yoksa mahvolurdum şu zamanlardada bol bol ye boğazına dikkat et çünkü benm saçlarım çok döküldü vitamnden o kadar dikkat etmeme rağmen sen benm dururmuma düşme ama olursun kısa zamanda Allahın izniyule

Allah razı olsun dediklerini çok dikkate alıcam süt ceviz meyve ne bulsam yiyorum cnm...Güzel haberler alırım inşallah tüm bekleyenlerle birlikte...Sağsalim sağlıklı alırız kucaklarımıza İnşallah ezan okunuyo yüzü gözü hürmetine...

amin bitanem benim amin güzel haberlerini bekliyorum kısa zamanda aklına bişi takılırsa sor mutlaka kendi kendine düşünüp kafayı yeme ben öle yapıp 1 ay baya bi gerilmiştim gereksiz yere çok rahat ol devamlı ilişkiye girerken hamileliği düşünme akışına bırak

Zaman geçmiyo bat'ı beklerken hayırlısıyla geçsin de inşallah veririm güzel haberler...canım Allah razı olsun...Allah bizleri o güzel mis kokulu melakeleri hak edecek analar dan eylesin...

Zaman geçmiyo bat'ı beklerken hayırlısıyla geçsin de inşallah veririm güzel haberler...canım Allah razı olsun...Allah bizleri o güzel mis kokulu melakeleri hak edecek analar dan eylesin...
amin canım aminn hoş sohbetin içinde teşekkürler :) herşey gönlünce olsun inşallaah

Kızlar Merhaba.bende 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.bu ay adetimden once aşırı bir kasıgıda ,sancılı ve yanma şeklinde agri yaşadım. Umitlendim ama sonra adet oldum şimdi adetim bitti kasigimda yine agri ayrıca mide bulantısı ve surwkli bir uyku hali var bende.acaba üstüne görme dedikleri olabilir mi?kafam çok karışık hepsi de psikolojik olabilir mi ki?yardimci olur musunuz lütfen?

biz hamile olmaya çalıştımızı bildiğimiz için herşeyi gebeliğe yoruyoruz ve bu psikolojiyle zaten zaten olmaz hiç bunları düşünmeyin kendiliğinden zaten oluyor üstüne görme olayı çok daha farklı birşey kasık ağrın olabilir adetten falan gebeliği düşünmediğin ay olursun emin ol devamlı aklınızda o olmasın her ilişkiye girerken kafanızdsa o olmasın yoksa zaten olmaz yani psikoloji etkiliyor bunu akışına bırak o0lduğu kadar ben boşver dediğim ay oldum

Hahaha kendimi gördüm sende bende aynı şikayetten muzdaribim arkadaşım hayırlısı inşallah bende senin gibi konu açtım aynı cevapları aldım ve çok güldüm :) ama yumurtlama belirtileridir denildi banda

Yok canım ya yumurtlamayla alakası yok valla ilk defa oldu öyle bişey bana bi değişikti noluyo ya oldum ahahah yumurtlama zamanın da zaten denıyoruz dimi ama...test yaptın mı sen ben yapıcaktım bugun ama beklıyorum bat ı canım...

Olabilir benim akrabam tüm hamileliği boyunca adet oldu rahim bazen çok sistematik olabiliyorumuş doktoru öyle demişti ona kan testi yaptır ne olur ne olmaz cnm...

Yok test değil kan bile verdim güldüler Can'ım ya tekmede atıyor mu diye ben iki gün geçsin yapacağım düşüğümde o zman belli olmuştu

Yok test değil kan bile verdim güldüler Can'ım ya tekmede atıyor mu diye ben iki gün geçsin yapacağım düşüğümde o zman belli olmuştu

Bende yarın test alsam mı diye düşünmüyo değilim ama bat ı beklemek mantıklıcam olur gibi me de geliyo kafam karışık valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…