• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar acil yardim

Xxxsanr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
15
0
6
Dun saclarimi boyattim bin pismanim saclarimi evde kendim oryalle acmistim ama iyice dibim gelince 8.1 ile boyamaktan vazgecip kuafore gittim ama gitmez olaydim acik kumrala kendi sac rengime donmek istiyorum ama platin sarida tutmaz akar diyorlar. Kadin saclarimi actita acti gorseldeki gibi hic yakistiramadim kendime ne ile boyarsam kumral olur turunculuk dorelik olmadan lutfen yardim edin saridan kurtulup dogal olmak istiyorum artik dip boyasindan biktim kendi sacim cikinca dip gerektirmicek kumrala boyayip dogal sacima donmek istiyorum umarim beni anlamissinizdir cok mutsuzum

image.jpg

Buda dogal ac rengimdi

8.1 yada 7.1yeşertir, 7 boyayın bence. Küsuratsız olmalı diye biliyorum ben sarı üzerine kumral için.

vipera doğru söylemiş boyarsan öyle yap ama bence boyama çok hoş bir ton olmuş saçın..

Kizlar 5.75 koyu kahve aldim sonucu buraya atarim tesekkurler

saç rengin gayet güzel olmuş bence. bu kadar açık renge alışık değilsen alışamamış olabilirsin ama en azından 2-3 ay kullanmaya bak:) sarı saç kadar güzel bi saç rengi var mı yaa :KK73:

Back