- 27 Aralık 2013
- 7
- 0
- 34
- Konu Sahibi hayallim1990
merhaba kızlar ben yenı uye oldum.sızınle bı sorunumu paylaşmak istiyorum lütfen bana yardım edın....ben 2 yıllık evlıyım ve vajınusmus haftasıyım hala sorunum devem etmekkte ustelık bu sorunla ugrasırken buyuk bır sorunmu desen mutlulukmu desem mucıze mı desem aartık sız deyın hamıle kaldım ustelık kızlık zarım bıle duruyor su an 36 haftalık hamıleyım.hamılelıgım boyunca hıcbır sorun yaşamadım allahıma sukur ama psıkolojik olarak 9 ay boyunca çok kotuydum nasıl yapcam nasıl olcak dıye dusunup durdum.şimdi dogum yaklaştığı için yam teşekkürlü bı hastane olsun istediğimiz için hacettepede özel bi dokt başladım 35. haftada gecek hafta kont vardı ve ben dokt. paylaştım bu sorunumu dogum şeklıyle ılğili bilği alabilmek için dokt.bana biz sızın gıbı hastalara normal dogum yaptırmıyoruz çünku hasta için buyuk tahribat oluyor belkı ılerde daha buyuk sorunlarla karsılasabiliyor hasta o yuzden sezaryan daha uygun hem senın ıcın hem bebegın ıcın en dogruu dedıı...ben 9 ay boyunca ne kadar korksamda normal dogumyapmaya hazırlamıstım kendımı ama sımdı dokt.bana oyle deyınce uykularım kaçtı ailem bu sorunumu bılmiyoor ve onlar sıkı bır normal dogumcular ısrarla sakın sezaryan deme dıyye ısrar edeıp duruyorlar açıklama yapamıyorum onlara.ne yapacagımı şaşırdıım esım dokt ne dıyosa o olsun dıyor bende yanlış bişey yapmaktan korkuyorum bebegime zarar vermekten korkuyorum sezaryandan sonra nelerle karsılaşabileceğimi bilmemekten korkuyorum anlıyacağınz çok kotu durumdayım.etrafımda sezaryanla dogum yapanlar yok daha dogrusu benım çevrem hep başka şehirlerde.onlarada soramıyorum. kızlar sımdı benım sorum su sızce benım yerımde sız olsaydınız (allahtan değilsiniz allah kimseye vermesin)ne yapardınız,boyle bı sorunla karşılasan yada çevresinde böyle bi sorun yaşayan tanıdıgınız bırrı varmı nasıl dogum yaptılar ,sezaryanla dogum yapanlar neler önerirsiniz bana çunku neyle karşılaşacağımı bilmiyorum sezaryan hakkında hiç bir bilğiim yok ,dokt haftaya karar ver 38. hafta gun vercem dedı kafayı yıycem çocugum hakkında yanlış bır karar vermekten korkuyorum birde 38 haftada dogum yapanlar varmı arızda beebklerın gelişimleri nasıl yanı tam olarak gelişmesı tamamlanıyormu hanı şimdi 40 hafta dogum dıyorlarya o yuzden 38 hafta erken olmuyormu kızlar benı en ıyı sız anlarsınız lutfen yorumsuz bırakmaın benı cevaplarınızı beklıyorum şimdiden teşekkür ederim benı yanlız bırakmayanlara