kızlar acil yardım..

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar grip oldum ve bebeğime bulaaştı sanırım..çok hapşırıyoor ve çok huzursuz..zaten halsizim baş edemiyorum..o ağlıyo.oturup bende ağlıyorum..galiba bayaaa ağır geçiriyorum..ıhlamur nane limon fayda etmedi...kızlar başınıza geldimi.ne kullandınız ilaç olarak...jinekoloğuma hangi ilacı kullansam diye sorsam saçma olur mu?hani gebeliktekilerle aynı diye...bebeğin ila kullanmasına gerek varmı...

birde sütümden mikrop geçiyormudur bebeğe...üff..emzirirken çok tedirgin oluyorm..bu arada bebişim 3 aylık

canım çok geçmiş olsun
bunların hepsini doktoruna sor bence
neden çekiniyorsun ki?

canım bencede doktouna danıs ,bence yanına bırı gelsın eger varsa bebesıne bakabılecek ,sende dınlenip daha cabuk ıyılesırsın ,bebegını emzırıken maske takarsan ıyı olur bıde doktoruna danıs ama parasetamol ıceren ılac verıcektır emzırme donemınde ,gecmıs olsun

canım öncelikle geçmiş olsun tabii ki bebeğine herhangi bir zarar gelmesini istemiyorsun vede o yüzden tedirginsin ama sakin ol ve hemen dr a danış hamilelikte olduğu gibi emzirme dfönemindede kullanabileceğin ilaşlar var tabii acil şifalar

gecmıs olsun cnm doktara gıt bence arkadasımda aynı senın gıbı oldu doktoru ona ıgne verdı belkı sanada verır tekrardan gecmıs olsun

emzirirken temin edebiliyorsan maske edemiyorsan ağzına peçe gibi tülbet sar. yanına hem sana hemde bebek konusunda yardımcı olabilecek birini çağır. vede acilen doktoruna danış :)) geçmiş olsun şekerim

X