Kızlar acil yardım !!!

Denizkuyusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
1
2
31
Eşimle 2 aydır deneme yapıyoruz. Döngülerim düzenlidir aslında ama bu ay ovulasyonum adetimin 20. Gününde pick yaptı ve biz gün aşırı değerlendirdik süreci. Bugün toplu iğne ucu kadar lekelenmem oldu ve test yaptım test negatif 😔sizce erken mi davrandım? Yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı 10. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. 🙏

Eşimle 2 aydır deneme yapıyoruz. Döngülerim düzenlidir aslında ama bu ay ovulasyonum adetimin 20. Gününde pick yaptı ve biz gün aşırı değerlendirdik süreci. Bugün toplu iğne ucu kadar lekelenmem oldu ve test yaptım test negatif 😔sizce erken mi davrandım? Yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı 10. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. 🙏
erken olabilir 2 gün sonra tekrar dene bakalım regl dönemin gelmiş sanırım ben yumurtlamadan 10 gün sonra test yapmıştım çok hafif çizgi görmüştüm hergün test yaptım koyulaşmayı takip ettim sonuç pozitif inşallah sizede nasip eder Allahım 💐

Erken evet 14 gün geçmesi lazım yumurtlamadan biraz daha bekleyin erken gebelik testinde yapabilirsiniz regl bir kaç gün kala inşallah güzel haberler alırsınız ama daha çok yeni çıkmazsa canınızı sıkmayın hemen olmayabiliyor bizde 3ay falan bekledik ☺️

X