• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ACİL YARDIM

duygussu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
100
67
28
28
Merhaba :/ şuan 4+6 günlük hamileyim. Ama hamileligimi ogrendigimden beri hicbir belirtim yok. SIFIR. Ne agri ne mide bulantisi.
Regl dönemimde de olmadım ama hicbir agri yoktu yine hamilelikte azda olsa o günlerde oluyormuş. Acaba gebeligimde bir sorun olabilir mi? Hamilelik belirtisi yasamayan var mi acaba?

Merhaba :/ şuan 4+6 günlük hamileyim. Ama hamileligimi ogrendigimden beri hicbir belirtim yok. SIFIR. Ne agri ne mide bulantisi.
Regl dönemimde de olmadım ama hicbir agri yoktu yine hamilelikte azda olsa o günlerde oluyormuş. Acaba gebeligimde bir sorun olabilir mi? Hamilelik belirtisi yasamayan var mi acaba?

4 haftalık hamilelikte belirti pek mümkün değil. Gebeliğinde problem olabilir gebeyim demek için çok erken. Kalp atışına kadar kendini çok hazırlama. Ama bunun belirtiyle alakası yok ❤️

korkacak bir şey yok ama kalp atışı duyana kadar gerçekten bebek var denemez. 7 haftalık duyulur genelde. Kan verdin mi 2 günde bir beta hcg baktırdın mı ?
8 gün önce baktirmistim ilk zaten o . 30 cikti. Doktorum bu carsamba icin tekrar baktirmami soyledi yani nerdeyse 10 gun sonraya. 2 gunde bir bakcaz demedi

Back