• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ACİL YARDIM :)) ÜTÜ de philips'in hangi modelini tavsiye edersiniz kızçeler ?

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
kızlar hem anneme bu ara almayı düşünüyoruz hem de çeyizime düşünüyorum tefal mi philips mi kararsızdım philips daha iyi olduğunu okudum yorumlardan.peki philipsin hangi modeli? azur diyolarda modellerde farkediyor mu? fiyatları nasıl kullanan arkadaşlardan acilen yorum bekliyorum seviyorum siziiii :kkk::kkk::kkk: :1:

Philips-GC4870-Buharli-utu-Azur-_16548_1.jpg
Ben de çeyizime azur'un bu modelini almıştım. Neredeyse 1 yıl olacak kullanıyorum ve acayip memnunum:16::16:

Ütü yapmayı sevdirdi :9: düşün.
Kesinlikle tavsiye ederim.

philipsin akıllı ütüsü var kazanlı olanına bakmıştım bende çok beğenmiştim.. esra erol da da gösteriyormuş...

ama tefalinkazanlı ütüsün de beğendim ama tefal mi phlips mi bendekarar veremiyorum :S

bende çeyizime 5060 philips aldım kendi ayarını kendi yapıyor kıyafete göre çok iyi oldugunu duydum inşallah memnun kalırım :16:

$120170272-1-philips_gc_5060_xpress_akilli_utu.webp

Ben de çeyizime azur'un bu modelini almıştım. Neredeyse 1 yıl olacak kullanıyorum ve acayip memnunum:16::16:

bende bunu kullanıyorum canım,internetten araştırıp almıştım çok iyi diye ama yarısından buhar çıkıyor yarısından çıkmıyor.mağazadaki 4-5 tanesini denedik son onlar kalmıştı,başka yerde de baktım aynı sorun vardı hepsinde. Maalesef almış bulundum

tesekkür ederim, çeyizim için de not alıyorum kızlar :1::1: anneminkini daha uygun mu alsam bilemedim philips GC3560 101 liraya cok bilindik bi sitede. işte özellikleri
$GC3560açýklama.webp
yoksa paraya kıy annene de pahalısından mı al diyorusunuz 300 civarı önerdikleriniz :16:

azur 4870/22 300LİRA
azur 4410/22 150 LİRA
azur 4919/80 380 LİRA
GC3560 120 LİRA
bunlar benim baktıklarım kızlar

bende bunu kullanıyorum canım,internetten araştırıp almıştım çok iyi diye ama yarısından buhar çıkıyor yarısından çıkmıyor.mağazadaki 4-5 tanesini denedik son onlar kalmıştı,başka yerde de baktım aynı sorun vardı hepsinde. Maalesef almış bulundum
Bende öyle bir sorun çıkmadı yok da :44: belli periyodlarda buhar kireç temizliği yapıyorum.

Çok da memnunum. Jilet gibi ütülüyor.:31:

Bende öyle bir sorun çıkmadı yok da :44: belli periyodlarda buhar kireç temizliği yapıyorum.

Çok da memnunum. Jilet gibi ütülüyor.:31:

Bende sürekli kireç temizliği yapıyorum ama hiç kullanmadan vardı bu sorun.servisle görüştüm getirin tamir edelim dedi bende hiç kullanmadan içinin açılıp kurcalanmasını istemedim güvenmedim.buhar düğmesine basıp altına baktık sağ taraftan baya güçlü buhar çıkışı var sol taraftan hiç yok.

kızlar sanki buna karar verdim gibi philips gc4410/22 azur
$6489703519717770015.webp
özellikleri :
2400w güç hızlı ısınma ve sürekli yüksek buhar için
100g/dk buhar püskürtme en inatçı kırışıklıklar için
40g/dk sürekli buhar püskürtme ile daha iyi kırışıklık giderme
SteamGlide taban
Hassas sprey ile kumaşı eşit derecede nemlendirme
Askıdaki kumaşlar için dikey buhar
Ulaşılması zor bölgeler için özel tasarlanmış buhar ucu
Çift Etkili Kireç Önleme Sistemi kireçlenmeyi önler ve kireç parçacıklarını ütüden dışarı atar
Musluk suyu kullanabilme
Damlamayı kesme: Ütüleme sırasında kıyafetlerinizde lekeler oluşmasını önleyen damlamayı kesme (anti-drip) özelliği
Kordonun kolayca saklanabilmesi için kordon bağlayıcı
350ml su haznesi kapasitesi
Ütü sırasında maksimum özgürlük için 360° dönebilen mil
Ürün ağırlığı: 1,70 kg
Ürün boyutları: 303 x 120 x 152 cm
Uluslararası düşme testi standartlarını aşmıştır

156 lira kargoyla nette,SİZCE ALİM Mİ BUNU ? :3::3::3:

bende bundan aldım çeyizime. 3 ay sora kullanıcam bakalım. ama netteki yorumlar çok iyiydi.

Ne iyi etmişsin bu konuyu açmakla canım :9:

Bende phılıpsın hangi ürününü alsam diye düşünü duruyorum :9:akıllı ütüsü var azur felan modlellerde birbirine çok benziyor görselliği

kızlar sanki buna karar verdim gibi philips gc4410/22 azur
Eki Görüntüle 1009520
özellikleri :
2400w güç hızlı ısınma ve sürekli yüksek buhar için
100g/dk buhar püskürtme en inatçı kırışıklıklar için
40g/dk sürekli buhar püskürtme ile daha iyi kırışıklık giderme
SteamGlide taban
Hassas sprey ile kumaşı eşit derecede nemlendirme
Askıdaki kumaşlar için dikey buhar
Ulaşılması zor bölgeler için özel tasarlanmış buhar ucu
Çift Etkili Kireç Önleme Sistemi kireçlenmeyi önler ve kireç parçacıklarını ütüden dışarı atar
Musluk suyu kullanabilme
Damlamayı kesme: Ütüleme sırasında kıyafetlerinizde lekeler oluşmasını önleyen damlamayı kesme (anti-drip) özelliği
Kordonun kolayca saklanabilmesi için kordon bağlayıcı
350ml su haznesi kapasitesi
Ütü sırasında maksimum özgürlük için 360° dönebilen mil
Ürün ağırlığı: 1,70 kg
Ürün boyutları: 303 x 120 x 152 cm
Uluslararası düşme testi standartlarını aşmıştır

156 lira kargoyla nette,SİZCE ALİM Mİ BUNU ? :3::3::3:

Ahanda ceyızımdekı muhteşem utu. Aldım ve denedik daha evlenmeden :))) annemin tefal utu. Ve annemdem söyle itiraf geldı tefal utumu çöpe atacağım yok boyle bir şey kıskandım :)))))

kızlar anname bu ütüyü aldım philips gc3590 140 liraya. kendim içinde tecrübelerinizi dikkate alarak secicem inş
$GC3590_02-IMS-tr_TR.webp

Rahat ütüleme
Daha fazla konfor: 360 derece kablo özgürlüğü, Ekstra netlikte su seviyesi göstergesi, Yumuşak tutma yeri
Kireç önleme yönetimi: Çift Etkili Kireç Önleme Sistemi
Kordon uzunluğu: 3 m
Akıtmaz: Damlama durdurma sistemi
Su haznesi kapasitesi: 300 ml
Kırışıklık giderme
Sürekli buhar: 35 gr/dk'ya kadar
Zor bölgelere ulaşma: Sivri Uç, Sivri buhar ucu
Püskürtme: Evet
Şok Buhar: 100 g/dk'ya kadar
Dikey Buhar: Evet
Kullanım kolaylığı
Kolay kurulum ve saklama: Ekstra geniş su dolum kapağı, Dahili kordon saklama çözümü
Hızlı ısınma: Evet
Kolay hareket eder
Taban: SteamGlide taban
Teknik spesifikasyonlar
Frekans: 50-60
Güç: 2300
Gerilim: 220 - 240
Ağırlık ve boyutlar
Ürün boyutları: 328 x 129 x 163
Ürün ağırlığı: 1,64

Arkadaşlar merhaba,
Ben de philipsin bu modelini almayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. Aynı ürünün bi GC4870/22 bir de GC4870/02 diye iki ayrı ürün var. Bir türlü çözemedim bu olayı. Çünkü fiyatları heryerde değişkenlik gösteriyor Kimi yerde de aynı fiyat ikisi de. Bazı yerlerde de ayrı ayrı belirtilmemiş. Bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

slm canım bende geçen gün bu konuyu araştırdım ve philips gc 9545 almaya karar verdim bi araştır istersen çok olumlu orumlar var birazcık pahalı ama uzun yıllar kullanıcağımı düşünüyorum

Merhaba kızlar, :3:

Ben n11'den sipariş verdim, dün elime ulaştı. Yalnız GC4870'i kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ütünün içerisindeki beyaz kaplamanın üzerinde belirgin bir silikon var, sizin GC4870lerde de var mı bu?

Teşekkürler şimdiden :16:

$IMAG0980.webp$IMAG0970.webp

vallak kızlar bende phılıpsden aldım ütümü ama model olarak hangisi bilmiyorum yalnız kullanan herkes çok memnunmuş onu biliyorum bide hepsi birbirine benziyo bunların ya:)

Back
X