"Kızlar acil yardım testime bakar mısınız "

Kızlar şimdi görüyor musunuz toplaşın azıcık

Eklentiler

• IMG_1371.JPG
    9,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1398.JPG
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1404.JPG
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
Can'ım kurumuş bu test damlattıktan 10 dk sonrası olan testin resmini çekmene gerek yok zaten kendi boş çizgisi çıkıyor çünkü.Pembelik olması gerekiyor pozitifte.Adet günün geldi mi peki
Senden Allah razı olsun ne muradın varsa versin canım cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim ilk damlattığımda çıktı bu çizgi ve kuruyunca resim aldığımda netleşti diğer türlü yükledim ilk çektiğimi ama çözünürlük bunu bile zor gösteriyor

Canim neden kan testi yaptirmiyosun? Aklindaki soru isaretlerini gidermis olursun hem. Bu testlere bakinca gorulmuyo bise. Ama insallah kanda gebeligin cikar

Adet gününü de mutlaka bekle inşallah geçmiştir de.Çünkü geçmediyse çıkmayabilir de bak

Adet belli değil kızlar ama 15 Eylül kesin diyemiyorum çünkü düzensiz adetlerim canım çalışıyorum ve özel hastanedeyim iş arkadaşlarım öğrensin istemiyorum şimdilik artık iş çıkışı acile gidip devlette yaptırmam gerekiyor Perşembe günü gideceğim

Ovulasyon testi diyorum o zaman senin için:) Kesin kes stresin falan kalmıyor.

Insallah sizlerde bu guzel haberi alirsiniz cok dua ediyorum isteyen yurekten dileyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…