- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Devlet hastanesinde baktırdın sanırım.1.2 degeri standart deger oluyor.Progesteron hormonuna bakılsaydı anlaşılırdı yumurta çatlaması.Adetine var mı daha1.2 den sonra deger artar mi paki
2 gun var özel hastanede yaptırdım kan testiniDevlet hastanesinde baktırdın sanırım.1.2 degeri standart deger oluyor.Progesteron hormonuna bakılsaydı anlaşılırdı yumurta çatlaması.Adetine var mı daha
Adet olmazsan tekrarlarsın mecburen.Düsenli adetin varsa bekle adet tarihini.2 gun var özel hastanede yaptırdım kan testini
Aynen beklicemAdet olmazsan tekrarlarsın mecburen.Düsenli adetin varsa bekle adet tarihini.
Can'ım kurumuş bu test damlattıktan 10 dk sonrası olan testin resmini çekmene gerek yok zaten kendi boş çizgisi çıkıyor çünkü.Pembelik olması gerekiyor pozitifte.Adet günün geldi mi pekiKızlar şimdi görüyor musunuz toplaşın azıcık
Senden Allah razı olsun ne muradın varsa versin canım cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim ilk damlattığımda çıktı bu çizgi ve kuruyunca resim aldığımda netleşti diğer türlü yükledim ilk çektiğimi ama çözünürlük bunu bile zor gösteriyorCan'ım kurumuş bu test damlattıktan 10 dk sonrası olan testin resmini çekmene gerek yok zaten kendi boş çizgisi çıkıyor çünkü.Pembelik olması gerekiyor pozitifte.Adet günün geldi mi peki
Kuzu ben ilk fotoda gordum gectmi adetnKızlar şimdi görüyor musunuz toplaşın azıcık
Adet gününü de mutlaka bekle inşallah geçmiştir de.Çünkü geçmediyse çıkmayabilir de bakSenden Allah razı olsun ne muradın varsa versin canım cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim ilk damlattığımda çıktı bu çizgi ve kuruyunca resim aldığımda netleşti diğer türlü yükledim ilk çektiğimi ama çözünürlük bunu bile zor gösteriyor
Can'ım seninde Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim adına.Canim neden kan testi yaptirmiyosun? Aklindaki soru isaretlerini gidermis olursun hem. Bu testlere bakinca gorulmuyo bise. Ama insallah kanda gebeligin cikar
Ovulasyon testi diyorum o zaman senin için:) Kesin kes stresin falan kalmıyor.Adet belli değil kızlar ama 15 Eylül kesin diyemiyorum çünkü düzensiz adetlerim canım çalışıyorum ve özel hastanedeyim iş arkadaşlarım öğrensin istemiyorum şimdilik artık iş çıkışı acile gidip devlette yaptırmam gerekiyor Perşembe günü gideceğim
Elimde olsa hiç kaçar mı canım yaOvulasyon testi diyorum o zaman senin için:) Kesin kes stresin falan kalmıyor.
Hayırlısı .adetin geçmesini bekle testler yanlış çıkabiliyor bende test yapmıştım aynı böyle silik çıkmıştı kan testi yaptırdım negatif çıktıElimde olsa hiç kaçar mı canım ya
Sipariş verebilirsin mutlaka onu dene benim adetlerimde düzensiz.Artık yumurtlama günümü de biliyorum adet olacağım Zaman'ı da biliyorum.Hamile miyim degil miyim stresine girmiyorum bile hiç.Çünkü bizler de belli olmuyor tarihlerElimde olsa hiç kaçar mı canım ya
Merhaba guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :)Can'ım seninde Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim adına.
Kızlar şimdi görüyor musunuz toplaşın azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?