- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Tamam ederim sende bana dua et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle olsun inşallah kana gidince yaz burdan merakta bırakma beni canımTamam ederim sende bana dua et.
Aynısı arkadaşın başına geldi kimyasal geçirmiş o ara sıfırlanıyormuş değeri ve kanda çıkmadı testte çıktıBen internetten araştırmistim testler ile ilgili hani idrar da gebelik testi yapıyorlar pozitif diyelim kanda neden negatif çıkıyor bunu anlamış değilim
Aynı gün yapmamıştı ama testi gece yaptı Kanada ertesi gün gitmiştiAynısı arkadaşın başına geldi kimyasal geçirmiş o ara sıfırlanıyormuş değeri ve kanda çıkmadı testte çıktı
Dualarım seninle olsun inşallah kana gidince yaz burdan merakta bırakma beni canım
Aynı gün yapmamıştı ama testi gece yaptı Kanada ertesi gün gitmişti
Onun gibi birşey beta hcg yükseliyor ama bebek tutunamıyor tam oluşmamış oluyor sonra normal adet görüyorsun canımKimyasal gebelik nasıl yani düşük mü?
Evet 5 gün geçişti de yada 1 haftaTabiki de haber veririm .ama normalde adet geçtikten sonra test yapıyorlar doktor sorarsa geciktigini söylim dimi
Onun gibi birşey beta hcg yükseliyor ama bebek tutunamıyor tam oluşmamış oluyor sonra normal adet görüyorsun canım
Aklına kötüsünü getirme herşey Allah'tan buna İnan ben iki düşük yaptım herşeyin hayırlısıKorkmaya başladım şimdi
InsallahAklına kötüsünü getirme herşey Allah'tan buna İnan ben iki düşük yaptım herşeyin hayırlısı
Ovulasyon testi kullanmıyor musunuz?Kullanmıyorsan öneririm çünkü o test pozitif çıktıktan sonra 15. Gün mutlaka adet oluyorsun olmazsan da hamilesin demek.Kafan karışmaz çünkü günlerin belli olmuyor sanırım.Benim de olmuyordu şimdi kullanıyorum stres kalmadı
Konu sahibi için yazdım ama kullanmıyorsanız adet düzensizse Tabiki kullanın derimOvulasyon testiyle mi öğrenicem yani
Peki bi şey sormak istiyorum kan tahlili yaptırmadan önce şu içmek değerleri etkilermiKonu sahibi için yazdım ama kullanmıyorsanız adet düzensizse Tabiki kullanın derim
Yoo etkilemez.Neden etkilesin liPeki bi şey sormak istiyorum kan tahlili yaptırmadan önce şu içmek değerleri etkilermi