• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kızlar acil yardım testime bakar mısınız "

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Adetler düzensiz günümü bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1052.JPG
    IMG_1052.JPG
    13,9 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_1053.JPG
    IMG_1053.JPG
    10,4 KB · Görüntüleme: 231
  • IMG_1054.JPG
    IMG_1054.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 201
Canim bence yok gibi ben çizgi görmedim moralini bozmak istemem ama hakkında hayırlısı olsun. Orda senin aklını karıştıran testin ıslak ve kuru arasında kalan kısım gibi geldi

Canim bence yok gibi ben çizgi görmedim moralini bozmak istemem ama hakkında hayırlısı olsun. Orda senin aklını karıştıran testin ıslak ve kuru arasında kalan kısım gibi geldi
Yorum için teşekkür ederim İnan elimdeki testle size gönderdiğim resim arasında çok fark oluyor çözünürlük çok düşük burda gönderince telefondaki resim gibi değil kafam İnan çok karışık kana mı gitmeliyim bilemedim ki :(

Rica ederim canim tabi haklısın olabilir negatif yapıp tekrar paylaşır mısın. Bence direk kan testine Git. Adetlerim düzensiz demişsin pkos mu var kaç süredir istiyosun canimm inşallah hamilesindirr

Rica ederim canim tabi haklısın olabilir negatif yapıp tekrar paylaşır mısın. Bence direk kan testine Git. Adetlerim düzensiz demişsin pkos mu var kaç süredir istiyosun canimm inşallah hamilesindirr
Paylaşayım canım başlar gibi oldu pco am atlattım tahliller düzenli yaptırıyorum sıkıntı yok dedi doktor atıyorum hemen canım negatifi de

Anladım canım bende pko var 1 senedır istiyoruz şu 1 senede yoruldum sanki hiç anne olamicam gibi hissediyorum bu beni çok yıpratıyor insallahh en kısa zmanda bize de nasip eder hayirlisiyla

Anladım canım bende pko var 1 senedır istiyoruz şu 1 senede yoruldum sanki hiç anne olamicam gibi hissediyorum bu beni çok yıpratıyor insallahh en kısa zmanda bize de nasip eder hayirlisiyla
Amin canım cümlemize benim 2 tane düşüğüm oldu o yüzden bu kadar çok takıyorum bu durumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️

Yani şimdi bi çizgi var ama test çizgisi mi ne anlamadım sen bi an önce kana Git canim. Allahım güzel haberler almayi nasip etsin inşallah. Bize haber verirsin burdan
Amin inşallah canım ya dualarım sizinle sizinkilerde üstümde olsun yarın açıksa mutlaka gideceğim sağlık ocağına ♥️

Back