- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum için teşekkür ederim İnan elimdeki testle size gönderdiğim resim arasında çok fark oluyor çözünürlük çok düşük burda gönderince telefondaki resim gibi değil kafam İnan çok karışık kana mı gitmeliyim bilemedim kiCanim bence yok gibi ben çizgi görmedim moralini bozmak istemem ama hakkında hayırlısı olsun. Orda senin aklını karıştıran testin ıslak ve kuru arasında kalan kısım gibi geldi
Paylaşayım canım başlar gibi oldu pco am atlattım tahliller düzenli yaptırıyorum sıkıntı yok dedi doktor atıyorum hemen canım negatifi deRica ederim canim tabi haklısın olabilir negatif yapıp tekrar paylaşır mısın. Bence direk kan testine Git. Adetlerim düzensiz demişsin pkos mu var kaç süredir istiyosun canimm inşallah hamilesindirr
Amin canım cümlemize benim 2 tane düşüğüm oldu o yüzden bu kadar çok takıyorum bu durumu Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım canım bende pko var 1 senedır istiyoruz şu 1 senede yoruldum sanki hiç anne olamicam gibi hissediyorum bu beni çok yıpratıyor insallahh en kısa zmanda bize de nasip eder hayirlisiyla
Teşekkür ederim canım yorum içinnegatif
Teşekkür ederim canım yorum için
Yani şimdi bi çizgi var ama test çizgisi mi ne anlamadım sen bi an önce kana Git canim. Allahım güzel haberler almayi nasip etsin inşallah. Bize haber verirsin burdanNegatif bu kadar yapabildim canım
Aminnnnn inşallahinşallah bir daha 'pozitif' yazmak nasip olur :)
Amin inşallah canım ya dualarım sizinle sizinkilerde üstümde olsun yarın açıksa mutlaka gideceğim sağlık ocağınaYani şimdi bi çizgi var ama test çizgisi mi ne anlamadım sen bi an önce kana Git canim. Allahım güzel haberler almayi nasip etsin inşallah. Bize haber verirsin burdan
İnşallah canimm yarın tatil de acile git günüm geçti de yaparlarAmin inşallah canım ya dualarım sizinle sizinkilerde üstümde olsun yarın açıksa mutlaka gideceğim sağlık ocağına
Tamam canım yarın hastanenin acilinde yaptırtayım o zaman ilgin için çok teşekkür ederim sağolİnşallah canimm yarın tatil de acile git günüm geçti de yaparlar
Ne demek canimm birbirimize destek olmak kadar güzel bişey yok çünkü bizi biz anlarızTamam canım yarın hastanenin acilinde yaptırtayım o zaman ilgin için çok teşekkür ederim sağol
Cnm silik cizgi var ben mi ynls grdm anlmdm oldun mu adetNegatif bu kadar yapabildim canım