kizlar acil yardım lütfen !!

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
34
Merhaba . Bilenler biliyor yakın zamanda bebeğim öldüğü için kürtaj oldum . 20 gün önce . Ve doktorumun verdiği antibiyotigi sonuna kadar kullandım bitirdim. Şimdi vajinamdan bişeyler çıktı sanki içi su dolu yada enfeksiyon dolu kabarciklar şişlik ve agrilar var. Bu nedir bilen var mı nasıl geçer ?

Not. Doktoraya danışın diyeceksiniz ama suan yurt dışındayim. Bebek olayını atlatmak için ufak bir tatile çıktık doktoruma hiç bir şekilde ulaşamam imkansız.

Kürtaj olurken parçası kalmış olabilir oda enfeksiyona yol acar bu ciddi bi durumdur yayılmadan acil Dr gidin...

Ya sürekli aklımdan geçiyordunuz en son konunuzdan sonra ama bi türlü profilinize bakamamıştım.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah yakın zamanda bi bebiş daha nasip eder inşallah size.

Ya sürekli aklımdan geçiyordunuz en son konunuzdan sonra ama bi türlü profilinize bakamamıştım.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah yakın zamanda bi bebiş daha nasip eder inşallah size.
Çok tsk ederim sağolun allah razı olsun inşallah herseyin hayirlisi olsun

Bende kürtaj oldum ama böyle birşeyle karşılaşmadım.kürtaj sonrası kalan ufak parcalar geldi ama su dolu baloncuk falan gibi değildi.acil doktora görünmen gerek lütfen ihmal etme.benim ikinci kaybımdaki ihmal beni ameliyata götürdü

Viral veya bakteriyel bisey gibi o zaman. Ozel bolge icin ozel olan yikama jelleriyle temiz tutmaya calisin doktora gidene kadar. Gunluk ped kullanmayin. Pamuklu ic camasirlar giyip sik sik degistirin.

Doktorum kullandığım antibiyotikten dolayi mantar oluştuğunu söyledi .. ilginiz için teşekkür ederim hanımlar .

Back