M Melzo33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2018 33 5 1 38 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Melzo33 #1 Bugün 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim fakat anında bogazim indi.kulaklarim bogazim yutkunamiyorum ne kullanmak gerekir geçmesi için ilaç kullanmak istemiyorum
Bugün 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim fakat anında bogazim indi.kulaklarim bogazim yutkunamiyorum ne kullanmak gerekir geçmesi için ilaç kullanmak istemiyorum
LastMadOnEarth Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2017 4.794 7.223 88 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Melzo33 #2 Gunde iki kupa ihlamur limon bal icebilirsin canim. Ikı kupa dan fazla içme ama
M Melzo33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2018 33 5 1 38 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Melzo33 #3 LastMadOnEarth .!.: Gunde iki kupa ihlamur limon bal icebilirsin canim. Ikı kupa dan fazla içme ama Genişletmek için tıkla... Bitki çayları dusuge sebep oluyomus sanirim bal limon yaptık geçmiyor çok kötüyüm((
LastMadOnEarth .!.: Gunde iki kupa ihlamur limon bal icebilirsin canim. Ikı kupa dan fazla içme ama Genişletmek için tıkla... Bitki çayları dusuge sebep oluyomus sanirim bal limon yaptık geçmiyor çok kötüyüm((
LastMadOnEarth Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2017 4.794 7.223 88 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Melzo33 #4 Melzo33 .!.: Bitki çayları dusuge sebep oluyomus sanirim bal limon yaptık geçmiyor çok kötüyüm(( Genişletmek için tıkla... Ben icmistim canım aşırıya kacmadiktan sonra 2 bardak icebilirsin demişti doktor ama sen yine de danış tabi
Melzo33 .!.: Bitki çayları dusuge sebep oluyomus sanirim bal limon yaptık geçmiyor çok kötüyüm(( Genişletmek için tıkla... Ben icmistim canım aşırıya kacmadiktan sonra 2 bardak icebilirsin demişti doktor ama sen yine de danış tabi
M Melzo33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2018 33 5 1 38 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Melzo33 #5 LastMadOnEarth .!.: Ben icmistim canım aşırıya kacmadiktan sonra 2 bardak icebilirsin demişti doktor ama sen yine de danış tabi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LastMadOnEarth .!.: Ben icmistim canım aşırıya kacmadiktan sonra 2 bardak icebilirsin demişti doktor ama sen yine de danış tabi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim