Kızlar acil yardim lutfen!!

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
34
Herkese hayırlı ramazanlar 5 ay oldu bebegim olali emzirme doneminde 2. Aydan sonra saclarim inanilmaz derecede azaldi yok boyle birsey oyle cok dokuluyorki şaşırtıcı azalma cok cok fazla var gebelik doneminde dokulmeyem saclar dokuluyor deniyo ama bende sadece 1 ayda dokulen sav gebelikte dokulcek olan sacları 5 e katlar gurdu saclarim suan o kadar cılız ki cok uzuluyorum kafama takiyorum ne kadar surer ve eski gurlugune kavuşur mu lutfen deneyimli annelerden cvb bekliyorum bakip gecmeyin(

Canim sanada hayirli ramazanlar. Hic korkma, cunku nerdeyse butun dogum yapanlarin basindan bu olay geciyo. Ortalama 2 yil kadarda surecegi daha sonra dokulen saclarin yerine daha saglikli saclarin cikacagi soyleniyo doktorlar tarafindan. Bu surecte dokulmeyi biraz olsun engellemek icin serum yada dokulme karsiti sampuanlar kullanabilirsin. Ben sampuan degistrdim biraz faydasini gordum. Ama asla tamamen bitirmiyo dokulmeyi

Bende kan ilaci alicam benim cok erken basladi

cocuk anneyı tanımaya baslayınca dökulme başlar der buyuklerimiz ,

benımkide ok adar çok dokuluyordu ki eşim yıkanma kirli kal yoksa kel kalacan derdi , okadar çok dökülürdü

cocuk anneyı tanımaya baslayınca dökulme başlar der buyuklerimiz ,

benımkide ok adar çok dokuluyordu ki eşim yıkanma kirli kal yoksa kel kalacan derdi , okadar çok dökülürdü
Bende bazen düşünmüyo degilim peki tekrar eski haline dondumu saclariniz yoksa dokulmenin izleri kaldimi

Benim daha 1 yil oldu ama onceki zamana gore biraz daha az dokuluyo. Dogumdan 1 ay sonra falan cok artti. Asiri derecedeydi hemde. Ama illaki icin rahat olsun istiyosan kan tahlili yaptirip doktor kontrolu altinda kan ilaci kullanabilirsin. Tahlil yaptrmadan baslamani tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…