kizlar acil yardim lutfen gelin

Canım ne yapılır bilmiyorum ama ev sahibi saçmalamış bence. Sanki o evde oturup para veren insan değil
evet ya demistirki kimseye firin alamam falan ama zaten orda firin olsaudi da ben kullanmazdim heralde ya baskasinin kullandini ben cikinca benden soraki de kullairmi ki aslinda firin gerek yok da aspratore bari yaptiraydi ya

Bizim evdede ayni durum var kira olunca cok dert etmedim.
Ona gelene kadar baska begenmedigim şeyler var
Ben boş bıraktım orayi benim ufakliklar giriyo arada onların uyun yeri gibi oldu...

evet ya demistirki kimseye firin alamam falan ama zaten orda firin olsaudi da ben kullanmazdim heralde ya baskasinin kullandini ben cikinca benden soraki de kullairmi ki aslinda firin gerek yok da aspratore bari yaptiraydi ya
Neden kullanılmasın, fırında ne yapılabilir ki?

evet o yanae doner iyi fik8r sanir8m hosuma gitti xnm nerden bulabilirim acaba
Buyuk yapi marketlere bakabilirsin birde internetten olbilir pullu payetli simli duvar dekoru diye aratabilirsin
Yine Pullu payetli simli kumaslardan biraz alip mutfak rengine uygun birseylerde yapabilirsiniz el beceriniz yoksa yastikcilar perdecilerde yapar mesela oraya yapilmis mini bir perde ve yaptirdiginiz kumastan varsa
Mutfak masasina runner ortu hem
Kusuru gizler hem dekoratif olur diye dusunuyorum

Oraya uygun sunta kestirip mutfak dolaplariyla ayni renge boyayabilirsiniz. Fazla para tutmaz zaten.

Benim arkadaşımın kendi eviydi ve ankastre alamamıştı sizin dediğiniz gibi duruyordu.ne olacak sanki çok sorun değil takma kafana canım.kiracisin nasılsa seneye nerde olacağın belli değil.biz eşimle evlendigimizde ilk evimiz stüdyo daireydi.mutfak koridordu. Balkonumuz bile yoktu.camasiri da koridora asardım düşün.cok şükür şimdi 150 metrekare evim var.boşver bugünlerin tadını çıkar,eşya için ne kendini ne de eşini üz. Allah ağzınızın tadını bozmasın yeter.

Artik modern kumaslar var cogu bayan tercih ediyor en sevmedigim sey eksik goruntudur mecbur alinacsk ya da puantiyeli falan kumas canim.

Aslında ikinci el ürün satan yerlerde uygun bişey bulabileceğini düşünüyorum. Olmadi o boyutlarda masa da koyabilirsin tezgah devami gibi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…