- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
aidatla 600 canimEv sahibine söyleyin onun taktırması gerek ankastreyi
Kira ne kadar veriyorsun
evet ya demistirki kimseye firin alamam falan ama zaten orda firin olsaudi da ben kullanmazdim heralde ya baskasinin kullandini ben cikinca benden soraki de kullairmi ki aslinda firin gerek yok da aspratore bari yaptiraydi yaCanım ne yapılır bilmiyorum ama ev sahibi saçmalamış bence. Sanki o evde oturup para veren insan değil
acaba ben de mi bosaltsam xanim doldurunca daha kotu durduBizim evdede ayni durum var kira olunca cok dert etmedim.
Ona gelene kadar baska begenmedigim şeyler var
Ben boş bıraktım orayi benim ufakliklar giriyo arada onların uyun yeri gibi oldu...
normal.ocak zaten tezgahin ustundealtinda ankastre firin yeri var bos o daNormal set üstü ocağınız yok mu oraya denk geliyorsa onu koyabilirsiniz.
Dolu olunca göze batıyor o yuzden bisey koymuyorum. Fırını koyabilecegin baska biyer yokmu.acaba ben de mi bosaltsam xanim doldurunca daha kotu durdu
Orayada normal mini fırın koyabilirsiniznormal.ocak zaten tezgahin ustundealtinda ankastre firin yeri var bos o da
Neden kullanılmasın, fırında ne yapılabilir ki?evet ya demistirki kimseye firin alamam falan ama zaten orda firin olsaudi da ben kullanmazdim heralde ya baskasinin kullandini ben cikinca benden soraki de kullairmi ki aslinda firin gerek yok da aspratore bari yaptiraydi ya
Buyuk yapi marketlere bakabilirsin birde internetten olbilir pullu payetli simli duvar dekoru diye aratabilirsinevet o yanae doner iyi fik8r sanir8m hosuma gitti xnm nerden bulabilirim acaba
herkezin derdi kendineGerçekten çok acil bir dertmiş,
Allah başka dert vermesin
ben yeni eve tasindim kiralik..ama ankastre firin seti gerekiyor oraya ama ben alamiyorum suan birsuru masraf oldu zaten bittik diyebilirim..ankastre firin yeri bos kaldi kapagi da yok oranin tabi cok cirkin gorunuyor kucuk eski firini koydum tost makinesi tepsi falan koydum ama onu acik oldugundan cok ama.cok cirkin durdu napabolirim.oraya ya kapak da yaptiramam ev sahibi biseye iizin vermiyor zaten masraf da yapamayiz diyo esim idare et diyo ama siz beni anlarsiniz o kotu goruntuyu tahmin edeboliyorsunuzdur .lutfen bana guxel fikirlwr verin siz ne derseniz gidip yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?