Kızlar acil yardım gebelik testime bakın

Nickim bile yok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
43
19
3
35
Sabah kalkıp yapacaktım dayananamadım, reglim 5 gün gecikti şimdi test yaptım silik bir çizgi var sizce hamile miyim

Eklentiler

• 1000014816.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000014817.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 27
Kaset test yanıltmaz ki çizginiz baya net çıkmış gebelik var gibi duruyor akşam saatlerinde bu kadar köyü çıktıysa kana çoktan geçmiştir zaten yarın kan verin bence

Sabaha kadar heyecandan kalpten gitmezsem eğer, ben tüp bebek sürecindeyim henüz tedavim başlamamıştı prosedürel işlerden dolayı, doğal yolla oldu olduysa ve mucize gibi.
Bu şekilde olan çok insan var umarım sizinde öyle olur Allah kucağınıza boş bırakmasın inşallah güzel haberler alırsınız

Bence de pozitif inşallah hayırlı haberler verirsin yarın bende geçen ay hsg çektirdim adetime beş gün var inşallah olur

Sabaha kadar heyecandan kalpten gitmezsem eğer, ben tüp bebek sürecindeyim henüz tedavim başlamamıştı prosedürel işlerden dolayı, doğal yolla oldu olduysa ve mucize gibi.
Ayyy hadi inşallah kendiliğinden bir mucize olmuştur amiiinn sabah kan testi verip bizi de bilgilendirir misin beraber mutlu olalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…